tirsdag den 18. oktober 2011

Smashed Potatoes with caramelized onions and cherry tomatoes

Det er ikke en særligt køn eller fotogen ret, men den smager heligvis rigtig dejligt.
Lidt ligesom en krydsning af kartoffelmos og en curry:)
Opskriften er fundet hos Simply Reem, men med mine egne mængder og uden koriander!
Den ku måske godt li ha klaret et rødløg mere, men jeg er også vild med løg lige for tiden:)
Vi fik salat og spejlæg til, så det var en dejlig nem aftensmad.

Smashed Potatoes with caramelized onions and cherry tomatoes (2 pers.)
½ kg. kartofler
125 g. cherrytomater
1 stort rødløg
1 lille rød chili
1 fed hvidløg
2 spsk. hakket persille
½ tsk. spidskommen
olivenolie, hvidløgssalt

Skræl kartoflerne, skær dem i store tern og kog dem møre usaltet vand.
Skær rødløget i tynde skiver og steg det ved svag varme i lidt olivenolie til de er bløde og gyldne.
Når kartoflerne er kogte hældes vandet fra og de moses groft med en gaffel.
Hak chilien fint og pres hvidløget. Kom det på panden og steg et øjeblik.
Kom den grove kartoffelmos ved og steg i 4-5 min. under omrøring.
Tilsæt spidskommen, urtesalt og persille og smag til.
Serveres med det samme.

2 kommentarer:

Hyggemor sagde ...

Det ser lækkert ud. Nogengange er det helt dejligt at få en vegetarisk ret synes jeg. Men med både mand og børn, så er det ikke altid at vegetariske retter er lige populære ;-)
Et lille tip til dig; jeg var i Søstrene Grene i dag og fandt nogle rigtig søde små silikoneforme. Man får 16 stk. til den nette sum af 19 kr. Størrelsen gør at de nok egner sig bedst til at lave fyldte chokolader, men de må også godt komme i ovnen. Jeg har lagt et billede af dem på min blog og jeg synes de er supersøde.
Fortsat god aften til dig.

MissMuffin sagde ...

Hyggemor, Kristian er heller ikke så vild med den vegetariske aftensmad, men jeg elsker det og kunne sagtens nøjes med kød en agng eller 2 om ugen, men den går ikke..
Tak for tippet, det skal jeg da lige ha kigget på:)