onsdag den 27. juni 2012

Blomster til stolene

Mine stole har ikke haft det særligt godt længe, men så opdagede vi, at der stod nogle flere ude i garagen.
Ind kom de, men stoffet var godt nok ikke særligt pænt længere, efter flere år derude. Nyt skulle der til, men som med alt boligindretning herhjemme er det svært at blive enige.
Og som altid ender det med, at Kristian overbærende siger "Okay, så bestemmer du skat" og vender tilbage til fodbolden i fjernsynet:)
Efter turen i Ikea kom jeg hjem med dette fine, blomstrede stof til stolene og han rystede også kun ganske lidt på hovedet:)
Nu skal jeg bare lige tage mig sammen til at få dem ombetrukket!

15 kommentarer:

Eeyorenyk sagde ...

Jeg elsker din blog og dine opskrifter, men Kristian bør altså have en medalje for at kunne ryste på hovedet af dig og leve i alle de blomster og feminine sager. Jeg havde taget livet af mig selv, for længst. Haha. :p

Håber du snart får ombetrukket stolene - Jeg kastede mig selv ud i det, herhjemme for et års tid siden, og det fungerer helt ok. Lidt skønhedsfejl på et par af dem, men det blev rimeligt og langt pænere end før. :)

Agnethe - about a girl sagde ...

Hehe ihh altså han er nu lidt sød og han skal nok blive glad for den ombetrækning, så måsen også kan plantes på noget pænt :) det er virkelig et rigtig sødt stof :D

Anonym sagde ...

Ja, der er nok en grund til, at mange mænd flygter ud i garagen med de ting, kvinderne siger, de ikke kan holde ud at se på. Jeg har set et grelt eksempel, hvor mandens nye kone havde sendt flere af mandens ting til Uganda. Da vi var dernede på besøg, spurgte jeg: "Hvor har de dog de smukke ting fra?", svarede han, "Det var mine, men xxx syntes vist ikke, de passede ind!" Få år efter gik de fra hinanden, og manden havde nu god brug for sine ting, men dem var der jo allerede "disponeret" over.
Elsebeth

MissMuffin sagde ...

Eeyorenyk, det tror jeg også nogle gange, at han tænker:) Ej, han er rigtig sød og tålmodig og bare jeg ikke blander mig for meget i bilen og tv'et, så er han rimeligt rolig:)
Hvad brugte du- sån en med klipser i eller? Jeg tvivler på, at den jeg har kan klare jobbet, men nu får vi at se!

Agnethe, han er rigtig sød:) Og han har fået tilbuddet om at tage med i StofogStil og det gad han altså ikke:)

Elsebeth, vi har ingen garage:)
De fleste af Kristians ting er opmagasineret til den dag, hvor vi får et hus, for møblerne er simpelthen for store til den lille lejlighed vi har nu..

Eeyorenyk sagde ...

Jeg brugte sådan en stor hæfteklammer pistol der netop er lavet til at kunne hæfte ting på den måde. Jeg ved ikke om de hedder noget andet end de almindelige - Men de er væsentligt større og mere kraftige i deres hæftning. :)

Anonym sagde ...

Man kan også bruge saddelmagersøm.

Anonym sagde ...

Haha, stakkels mand at han aldrig har noget at skulle have sagt

Lone sagde ...

Jeg gav vores spisestuestole nyt betræk for nogen tid siden. Du skal huske at bruge noget specielt skumgummi som underlag, så stoffet ikke skrider. Brug en kraftig hæftepistol, så går det som en leg. Jeg købte min i Panduro Hobby.
Hvor er det noget smukt stof, du har fundet :-)

MissMuffin sagde ...

Eeyorenyk, det er også sån en, som jeg har! Måske jeg bare ikke har kræfter nok til den, haha... Jeg kan så ikke huske hvor den er fra, så måske den bare er købt for billigt..

Anonym, er det sån nogle som der ligner meget kraftige tegnestifter? Dem har jeg en lille pose af, men der skal nok en del flere til.

Anonym, hvis man vil have noget at skulle ha sagt, så må man også være klar til at diskutere det. Det gider han ikke om så vinder jeg:) Hvis det virkeligt betød noget for ham ville han heller ikke give efter og jeg ville hellere ikke bare købe noget uden om ham.

Lone, jeg har tjekket det skumgummi der er i stolene nu og det er i ganske fint stand, så jeg skifter bare det tynde vat der er lige under stoffet. Jeg må lige i panduro og se om deres hæftepistol er anderledes end min egen...
Stoffet er fra Ikea, der simpelthen bare har så meget rigtig fint og billigt stof lige nu..

Anonym sagde ...

Hvad med nogengange bare at indse, at mænd også har brug for at være mænd, og hvis de er omgivet af blomstret betræk og tusind andre pige-ting kan det godt være svært...

Henriette sagde ...

Så må de mænd, der har det sådan, jo sige fra;) Sikke en fjollet "diskussion".
Synes det er et fint stof! Du er heldig, din kæreste netop ikke brokker sig, hehe. Min stejler over stearinlys og pæne servietter!

MissMuffin sagde ...

Anonym, hvad med at passe sig selv, hvis man tydeligvis ikke har forstået ironien i dette indlæg?! Jeg kan ikke tvinge Kristian til noget han ikke vil, så hvis han havde det så frygteligt var han nok smuttet- han er trods alt en voksen mand.. Og endda så meget MAND at han sagtens kan overleve i blomsterbetræk og pige-ting uden at hans ego føler sig truet...

Henriette, tak:)
Det er nemlig fjollet, for han kan godt sige fra hvis han virkeligt vil:)
Kristian er godt opdraget på det punkt med servietter og stearinlys, for det har hans mor lært ham helt fra barnsben, at piger godt kan li:) Lidt sværere har han det vidst med de blomstrede tallerkner fra min farmor..

Anonym sagde ...

Sabina, kan du ikke ændre på muligheden for at kommentere, så de uhøflige anonyme personager bliver nødt til at give sig til kende. Så kunne det være, de ikke havde modet til at stå frem, og så slap du da for dem! Skal man opgive sin mailadresse, ved du da, hvor brokkeløget gror.
Elsebeth

Anonym sagde ...

Hvor er det noget fint stof! Og nu er Emma jo også en lille prinsesse, så hjemmet skal jo være hende værdigt ;-) Og hvor er du heldig at du ikke behøver at bruge en masse tid på at fortælle din kæreste om, hvorfor stål og sort læder ikke er hyggeligt ;-)

MissMuffin sagde ...

Elsebeth, jeg tror nu ikke det ændre så meget, for så kan man ski bare opgive en falsk mail.
Bliver jeg for træt af de anonyme brokkerøve, så sletter jeg ganske enkelt bare deres kommentarer...
Ved at blokke bliver man jo lidt en offentlig person og så må man også ligesom acceptere, at der altid sidder nogle et eller andet sted og får ondt i røven over hvad man siger- sån som blogland har udviklet sig, så kommer det ikke bag på mig at de mavesure også læser med:)

loquacciousilly, det har du nemlig helt ret i- meen, Emma er rimeligt ligeglad med valg af farver og mønster, bare der er bløde pladser nok til hende, haha..
Ja, jeg har været heldig med ham Kristian, for han har virkeligt en tålmodighed hvad angår mig:)