søndag den 24. juni 2012

Held i Uheld

Jeg var jo Ikea i torsdags med Nicole, for jeg skulle jo have det fine rullebord, men så var det selvfølgeligt udsolgt. En flink ung mand oplyste mig om, at det nok skulle komme sammen med de nye varer i weekenden, så jeg skulle komme igen søndag.
Og det gjorde jeg så. Kun for at se en gul seddel, hvor der stod at det forventede leveringstidspunkt var rykket fra uge 25 til uge 31. Så blev jeg lidt pigesur:)
Lagerfyren mente ikke, at køkkenafdelingen ville sælge mig udstillingensmodellen, men vi bestemte os for at gøre et forsøg.
Heldigvis var den søde mand fra køkkenafdelingen villig til at sælge mig udstillingensmodellen. Vi skulle bare lige tage det med ned til "Rodebutikken", så vi kunne få noget rabat. Det sq service:)
Så det fine rullebord endte med at koste mig 199 kr. i stedet for 369 kr.- og så slap vi jo så også for selv at skulle samle det! Jeg var ganske godt tilfreds hvertfald og mente straks, at vi skulle igennem resten af Ikea for at forbruge de sparede penge. Det mente Kristian nu ikke, for Ikea var fuld af søndagssløve mennesker og skrigende børn, så jeg måtte nøjes med bordet:)
Heldigvis har både Lotte og Nicole meldt ind på en snarlig Ikea-tur, så jeg klarer mig nok:)
Emma var ikke svært imponeret af at lege model, så hun kom hurtigt ned igen:)
Imorgen er der så tid til hovedrengøring af køkkenet, hvor rullebordet skal bruges som ekstra plads til dåser, flasker og kartoner, for der er simpelthen ikke plads til alle mine sager i det bette køkken!

Tak for alle de gode forslag til sommer-læsning!
Det er dejligt med så mange gode forslag, for jeg er en ret hurtig læser og kvæler tit en bog om dagen hvis jeg lige er i humør og har tiden, så nu er der masser at gå igang med:)

9 kommentarer:

Agnethe - about a girl sagde ...

Ihh jeg har gloet længe efter det bord! Men jeg vil ikke kunne have det stående i fred herhjemme, for har en et-årig krudtugle, som ville stikke af sted med det, så snart han kunne se sit snit til det! Håber du bliver rigtig glad for det og fedt at du lige kunne få en dejlig rabat! :D Rigtig god søndag...

Linebinevaskemaskine sagde ...

Fedt! :D elsker en god handel! Og god service!

Linebinevaskemaskine sagde ...

Fedt! :D elsker en god handel! Og god service!

Linebinevaskemaskine sagde ...

Fedt! :D elsker en god handel! Og god service!

Malene uden R sagde ...

Sikke en service! Så er der noget ved at komme i Ikea :)

Og synes nu Emma gør det rigtig godt som fotomodel :)

Piskeriset sagde ...

Hehehe! Det var da en god deal! Jeg kan dog godt forstå Kristian, for Ikea er bare dødens pølse, når der er mange besøgende.

Pernille sagde ...

Fantastisk! :D

Anonym sagde ...

Super inspirerende blog du har! Elsker at følge med :)
Kunne du ikke tage billeder af dit køkken når du har fået gjort rent og taget vognen i brug?:) det kunne være spændende at se hvordan dit køkken er indrettet:)

MissMuffin sagde ...

Agnethe, jeg kunne lige se det for mig:) Her kommer det til at stå imellem køleskabet og en skænk, så det bliver nok ikke til at stikke af med hvis vi får små gæster:)

Line, vi elsker begge gode handler og go service:)

Malene, det må man sige. Emma synes vidst ikke, at det var så sjovt, men jeg nåede da at få et par billeder:)

Piskeriser, det er det nemlig! Og det kan virkeligt gøre mig så hidsig! Så jeg er sjældent i Ikea før efter kl. 18, for der er der som regel ganske behageligt at være:)

Pernille, man har lov at være heldig:)

Anonym, jeg skal love at prøve, men det er svært at få taget gode billeder derude. Både pga. lyset, men også fordi det er langt og smalt. Jeg gør et forsøg, så må vi se om det ikke kan lykkes at lave et indlæg:)