torsdag den 7. juni 2012
Pulled Chicken Cajun Taco
Super lækker og snasket comfortfood;)
Jeg er ret så begejstret for Urtekrams Cajunmix, der giver den helt rigtig spicy smag, men uden at være alt for stærkt.
Det tager lidt tid at lave Pulled Chicken, men det passer sig selv det meste af tiden og ender med et rigtig smagfuldt resultat. Denne her er ikke en undtagelse og vi endte med at blive meget forspiste:)
Jeg valgte at servere den med de grøntsager, som der var i køleskabet, men en coleslaw ville også være lækkert. Tortillas kan også sagtens erstattes af nogle lækre burgerboller.
Pulled Chicken Cajun Taco (2 pers.)
2 kyllingefileter
1 stort løg
3 fed hvidløg
1½ spsk. Urtekram Cajun Spicemix
1 dl. tomatkethup
1 dåse. lys øl
1½ dl. vand
lidt salt
Tilbehør:
Hjemmelavet guacamole
2 store tortillas
Grønt, fx. salat, tomat, agurk og revet gulerod
Hak løget og pres hvidløgene.
Steg løgene i lidt olivenolie til de er bløde og klare.
Tilsæt kylling, cajun-krydderi, kethup, øl og vand. Væden skal netop dække kyllingebrysterne.
Lad det hele simre ved svag varme i ca. 1½ time. Kyllingen skal være så mør, at den nemt kan trevles med 2 gafler. Pas på, at det ikke koger tør- tilsæt lidt vand undervejs hvis saucen bliver for tyk. Smag til med lidt salt.
Når kyllingen er færdig tages den op og trevles med to gafler. Kog marinaden lidt ind og vend lidt af det i kyllingen, så den bliver lækker og saftig.
Top lune tortillas med grøntsager, kylling, guacamole og lidt ekstra sauce.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
14 kommentarer:
Øj! Jeg bliver jeg simpelthen nødt til at lave det i weekenden. Lækkert :)
Det ser frygtelig godt ud!
Forudsat at det Urtekram-krydderi ikke koster en månedsløn, kan det ske at jeg vil investere, så jeg også kan fremstille denne ret.
Åh det lyder lækkert! Bliver det lavet i gryde eller sådan en dyb pande?
Line, gør det! Det smager såååå godt og er sikker på, at Daniel også bliver ret tilfreds med det:)
Bitten, det er frygteligt godt:) Såfremt at du vurderer det med månedslønnen vil jeg godt donere et drys i den gode sags tjeneste:)
Sisse, det er lækkert:) jeg bruger min store stegegryde, med mindre kan helt sikkert gøre det- har du ikke en stegegryde, så brug bare en almindelig gryde:)
Jeg har altid været så dårlig til det med tilberedning af kylling. Hvis jeg har købt fileter, så ender det stort set altid med at de bliver stegt på panden - og det er bare så kedeligt! Men det her ser altså bare lækkert (og nemt!) ud :-)
Tusind tak for inspirationen - jeg må på jagt efter Urtekrams krydderimix :-)
Mademoiselle Belle Soie, jeg kan snart ikke huske hvornår jeg sidst fik et stegt kyllingebryst og vi spiser kylling herhjemme hver uge..
Det tager lidt tid, men er super nemt og velsmagende:)
Har netop lavet denne ret i dag og manden min var godt tilfreds, så mange tak :-)
Det ser godt nok lækkert ud, hvilken øl brugte du? Der står bare lys øl, men det kan være et vidt begreb. Men det skal helt sikkert prøves!
Nadia, det lyder godt!
Camilla og Michelle, det kommer sig ikke så nøje- brug hvad I har:) Sidst jeg lavede det blev det med en mørk øl, som vi ikke er så vilde med og som stod lidt i skammekrogen... Det smagte også dejligt..
Skal retten koges i en gryde med låg på eller uden låg ?
Kan man bruge noget andet end Cajunmix hvis man ikke kan finde det? :)
Kan man bruge noget andet end Cajunmix hvis man ikke kan finde det? :)
Kan man bruge andet en øl? :-)
Ser godt ud!
Hvis man søger på cajun krydderi, kan man selv finde en opskrift. Det er ret lige til.
Stegte du kyllingen inden for at stegeskorpe på?
Jeg tror, jeg vil lave det i min trykkoger, så burde det kunne gøres på en 15-20 min så det passer på en hverdagsret.
Send en kommentar