Disse små pandekager er jeg ikke vildt imponeret af, men de smagte nu meget godt selvom de ikke var så nemme at stege.
Opskriften er fra et gammelt udklip fra Femina.
På pandekagerne fik vi Meyers tomatrelish, friske tomater, babyleaves og sprødstegt parmaskinke. Rødløgsrelish'en smager virkeligt godt, både sur og syrlig på samme tid. Den kan jeg hvertfald sagtens anbefale.
Små grønne speltpandekager (ca. 8 stk.)
2 dl. fint speltmel
½ tsk. salt
½ tsk. spidskommen
3 dl. skummetmælk
3 æg
1 spsk. olie eller smeltet smør
150 g. friske spinatblade
1 dl. piskefløde
lidt smør til stegning
Tilbehør:
Babyleaves
Friske tomater
Tomatrelish
Sprødstegt parmaskinke
Pisk mel, salt, spidskommen, mælk og æg godt sammen.
Lad det hvile på køl i ½-1 time.
Damp tomaten, pres den fri af væde og hak den groft.
Pisk fløden til skum.
Vend spinaten og fløden i dejen lige inden bagning.
Steg små pandekager i en smule smør.
Serveres lune og toppet med tilbehøret.
2 kommentarer:
Uhm, sikke lækkert det ser ud! Dem må jeg prøve af en dag :-)
Blondfood, gør det- men find en anden opskrift på spinatpandekager, for den her er lidt dum:)
Send en kommentar