Men det smagte ikke særlig godt...
I aften skulle vi prøve en opskrift på thaikylling i pakker fra magasinet Mad! og ideen med at dampe kylling og grøntsager var også god, men vi bryder os bestemt ikke om smagen af thai-karrypasta..
Så det her er ikke noget der bliver lavet igen, men ikke sidste gang jeg vil lave pakker med kød og grøntsager og dampe dem i ovnen..
Heldigvis var der et par deller tilbage fra igår, så de blev spist sammen med ris og mangochutney...
6 kommentarer:
Der var også Thai i kantinen i dag - det gik jeg også en stor bue udenom - Det er da også synd for kristian, hvis han bliver straffet to gange på samme dag med Thai ret?
Han fik da også frikadeller som trøst, så tror ikke han lider nogen nød:)
Hvad har du pakket grøntsagerne og kødet ind i? Og hvordan damper man det så?.. :) Lyder meget lækkert..
Det er pakket ind i bagepapir..
Du ligger grøntsager og så kød, folder først sammen i toppen, og så bukker ned om i siderne- ligesom en gammeldags madpakke.
Lægger i en bradepande og så en tur i varmluft ovn ved 200 gr i ca 15 min...
Det smager rigtig lækkert...
Det ser nu utroligt lækkert ud, det må være lige være noget for os. Vi elsker karrypasta :-)
Synes smagen var for sød og stærk, marinaden bestod af hvidløg, vand og ksrrypasta, måske i en tyndere udgave ville den være god...
Derudover er der bar snackpeber, sugarsnaps, bønnespirer og porrer i pakkerne..
Send en kommentar