mandag den 8. juni 2009

Der er så mange ting jeg ikke forstår...

... En af dem er, hvordan det kan tage Kristian 2 timer at handle i Netto og kører hjem!
Det ufatteligt, at det kan tage så lang tid! På samme tid har jeg nået at rydde op, tørre støv af, støvsuge, lægge vasketøj sammen og gøre køleskabet rent..
Huskeseddelen var ikke sån vildt lang, men alligevel var der hverken gulerødder, hvidløg eller vaskepulver med hjem. Mænd:)
Planen var vi skulle ha haft Hannes lækre kartoffelfad, men det tager lidt tid at lave og min tålmodighed slap op, så vi har bar fået en rugbrød og jordbær med fløde til dessert:)
Nu skal jeg lige have vasket gulvene, men så er jeg altså også bar brugt for idag..



4 kommentarer:

Anette sagde ...

Ha ha - det lyder en smule bekendt. Dog ta´r min mand ikke to timer om at handle men han glemmer jævnligt noget af det der står på sedlen :D Men til gengæld kører han gerne igen hvis det er noget vi står og skal bruge nu (vi har kun max 1 km. til nærmeste butikker så det er ikke så voldsomt :D God aften.

MissMuffin sagde ...

Kristian har måske 400 meter til Netto fra arbejde og 1 km hjem, så jeg forstår det simpelthen ikke!!

Men godt han ikke er den eneste der kan være lidt håbløs:)
God aften til jer 3:)

Piskeriset sagde ...

Hold da op! Han må da nyde at købe ind :-)

Jeg vil nu godt indrømme, at jeg kan bruge en del tid, hvis jeg handler ind i SuperBest eller Irma, men det er fordi, jeg går og fortaber mig i alle specialvarerne. Som regel forsøger jeg dog at mindske tiden i supermarkedet.

MissMuffin sagde ...

Det gør han ik engang! Kristian er temmeligt håbløs i et køkken og skal han have noget i grøntsagsafdelingen der er mere eksotisk end tomat eller agurk er han på bar bund:)

Jeg kan også bruge lang tid i de større supermarkeder. Man skal jo holde sig orienteret:)