lørdag den 6. juni 2009

ORK!

Det altså ikke sån når en mor sætter griller i ens hoved!
Vi har en fantastisk dyrelæge med verdens største hjerte. Hun har selvfølgeligt spurgt mor, om der var nogen der evt. var interesseret i en engelsk bulldog, hvis ejere efter 7 år ikke ville have hende mere. Den søde dyrelæge vil selv prøve at se om den kan gå sammen med hendes hunde, men hun manglede en backup... Og sån noget fortæller mor til mig!
Jeg vil gerne have en hund mere, selvom Kristian ikke vil. Bar ærgeligt for ham:) Hvis hun nu ikke viftede med muligheden for at redde sån en gammel dame, så vidste jeg også at jeg nemmere kunne styre mig.. Jeg har lyst til at sige ja!

2 kommentarer:

Madame sagde ...

Du har hjertet på rette sted!

Men skal Kristian ikke sige ja, så der ikke bliver uvenskab mellem jer? Jeg håber virkelig, at den gamle dame får sig et godt hjem - og jeg begriber ikke folk, der bare smider deres dyr ud.

MissMuffin sagde ...

Åh ha Madame, kunne jeg redde alle de hjemløse dyr jeg møder på min vej, så gjorde jeg det..
Jo, det skal han selvfølgeligt, for selvom vi ikke har adresse sammen, så er det bar et spørgsmål om formaliteter- men mon ikke han kan overtales:)

Jeg forstår det simpelthen heller ikke. De tidligere ejere havde hende her og så en han, og har haft dem begge i 7 år. Så blev hun gravid og så ville de ikke have dem mere!
I min verden er detaltså det samme som at afskrive et familiemedlem!