onsdag den 24. juni 2009

Miami Ink.

De sidste mange morgener har jeg siddet klisteret til TV3+ kl. 8.10 for at se de lækre fyrer fra Tatoo-biksen Miami Ink.
Ikke nok med at jeg synes de allesammen er lidt søde at kigge på, så er de bare sindsygt dygtige! Der ville jeg gerne ha lavet min næste, men det vidst li overdrevet nok at ta til Miami for det:) De er kritiske, meget dygtige og har mange fede ideer, men man kan nu heller ikke være i tvivl om det er i Miami og ikke Danmark de tatovere, for folk er vidst lidt mere modige derovre! Idag så man en køn, ung kvinde der fik tatoveret en dolk med nogle roser ned mellem brysterne som et symbol på hendes kamp mod alkohollen..

6 kommentarer:

Madame sagde ...

Det lyder spændende, hvad du fortæller!
Men uha, jeg tør ikke åbne for tv'et om morgenen - tænk hvis jeg blev hooked :O)

MissMuffin sagde ...

Nej, det kunne vi ikke ha Madame:) De er virkeligt dygtige, det noget helt andet end hvad man ser de fleste tatovøre lave her i Danmark..

Pernille på 1. sagde ...

MissMuffin

Jeg ser det altid. Tag mig med til Miami. Chris skal lave min !
Knus

Anonym sagde ...

Det kører også kl. 19 på Discovery.. og kl. 17 på 3+. Jeps, no need to say, jeg er en stor fan! :)

Men jeg har for nylig været på besøg i en del tattoo shops i DK, og så kedelige er vi altså heller ikke. Tror bare mange af dem forsvinder i mængden af ikke-tatoverede-leverpostejsdanskere.. :p

Tina kristine sagde ...

Hey stop I´m hooked.. Jeg vil med.. Ser det om aftenen og bliver bare mere og mere sikker på at jeg skal have lavet min 3. tatoo ;0)Den sidste jeg fik, blev laver af en hollænder i Kolling.. Og det syntes jeg var en lang rejse (bor jo i næverland)men igen, så skal sådan en jo bare laves ordentligt..

MissMuffin sagde ...

Pernille, vi to tager da bar li afsted sammen! God plan:) Helle for Ami, han er da for lækker med den selvfede attitude:)

Belle, du har da li styr på tidspunkterne-tak:)
Tror heller ikke tatovørene er kedelige, jeg tror det er mange af os danskere der er:) Selvom jeg er vild med tatoos er jeg ikke særlig modig når det kommer til stykket..


Tina, vi ender da med at kunne samle en hel flok, haha:)
Det skal nemlig laves ordenligt. Min tatovering er meget intim og blev lavet i en lille biks efter lukketid med en flok mænd i lædervest som tilskuere. Manden er rigtig dygtig, men næste gang tror jeg at jeg finder et andet sted:)