fredag den 26. juni 2009

Pastasalat med pinjekerner, soltørrede tomater og pesto..

Idag skal vi have denne skønne pastasalat til aftensmad sammen med et stykke kylling og lidt grønt. Opskriften er fra "Livretter- økologi året rundt" af Søren Ejlersen m.fl., som er en rigtig god kogebog med masser af grøntsager og spændende opskrifter..
Der skal 1 spsk kapers i originalopskriften, men dem bryder vi os ikke om, så dem har jeg undtladt.
Jeg har lige prøvesmagt en lille portion af pastasalaten med et drys parmesan og den kan allerede anbefales:) Jeg savner dog lidt grønt dertil, så den vil blive serveret på en bund af salat og lidt agurk..

Pastasalat med pinjekerner, soltørrede tomater og pesto:

500 g pasta, fx. penne
50 g soltørrede tomater
50 g pinjekerner
½ dl pesto(jeg har brugt den med basilikum)
100 g parmesan
½ bundt bredbladet persille

Kog pastaen al dente og lad den afdryppe.
Udblød de soltørrede tomater i lidt kogende vand. Skær dem i små tern.
Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande.
Vend pasta, pesto, pinjekerner og soltørrede tomater sammen.
Serveres kold eller lun med klipet persille og friskrevet parmesan.

Ingen kommentarer: