onsdag den 1. juli 2009

Jeg forstår det ikke..



.. hvad det er der gør Emma så træt ved at være i kolonihaven! Når vi har været i kolonihaven sån en eftermiddag er Emma så træt og helt slatten når vi kommer hjem:)

11 kommentarer:

Merete sagde ...

Det kan jeg godt fortælle dig. Det er alt den friske luft, og alle duftene. Nye dufte og nye områder er mentale meget trættende for en hund. Det kan virke lige så godt som flere timers gåtur.
Merete

MissMuffin sagde ...

Velkommen til Merete:)
Nu kommer billederne hende heller ikke helt til ret, for der holdes selvfølgeligt øje med om der kommer nogen og tit må hun ta flugten, for hun er bange for både humlebier og gåsebiller:)
Varmen er også hård for sån en gammel hund, men vigtigst er jo at hun nyder det:)

Madame sagde ...

Åh, tror du ikke det er varmen? Eller drikker hun nok vand? Vores katte ser nu næsten lige sådan ud i varmen :)

Rigtig god onsdag dig og lille Emma ;)

MissMuffin sagde ...

Emma har nu aldrig været særligt aktiv og hun eeelsker at solbade!Så varmen betyder helt sikkert en del og også de varme køreture derud..

Tina kristine sagde ...

nåhh lille hunder.. Er sikker på at det varmen.. mine 3 katte der hjemme er osse fuldstændig dvaske og rejser sig kun for at spise og drikke... overvejer om men ikke skulle sætte et lille basin op til dem hi hi (min gamle kat var vild med at bade) :0)

Pernille på 1. sagde ...

Hej MissMuffin

Lige i de her dage tror jeg altså at det er varmen der gør hende meget træt, jeg kan se på Hugo at hans aktivitet heller ikke er som den plejer.
Desuden så er der jo mange nye sanseindtryk i kolonihaven, så det ene med det andet ! helt ung er hun jo heller ikke mere :)

Knus og dejlig dag

MissMuffin sagde ...

Vil din kat gerne bade? Det lyder sjovt, det må du altså lige ta et billede af Tina!


Pernille, Emma sover/hviler hvertfald 20 timer i døgnet på en alm dag herhjemme, så utroligt hun kan blive mere søvnig end det:)
Hun nyder livet i kolonihaven, det kan man virkeligt se, så skidt med hun bliver helt flad af det:)

Knus

Lone sagde ...

Du er nævner selv en af grundene.
- At Emma holder øje med, om der kommer nogen. Det kan være folk, som går forbi haven, en kat hos naboen, en hund, der gør længere henne ad vejen, og så skal hun oven i købet holde øje med, om der er humlebier og gåsebiller i nærheden, så hun skal være klar til at smutte :O)
Jo, et hundeliv i det fri er meget anstrengende, selvom det også er nydelse.
Herlige billeder af lille Emma :-)

MissMuffin sagde ...

Jaa, men herhjemme sker der nu også en del. Naboen har en åndssvag hund og der er meget liv i opgangen og ude på vejen..
Det hårdt at være hund:)

Anette sagde ...

Nye dufte i kolonihaven men fremfor alt varmen. vi andre bliver jo også lidt dvaske (jeg gør ihvertfald) når der er så varmt. Lige nu orker jeg ikke at støvsuge hundehår op men det trænger så meget - måske gider jeg i aften når det er køligere :P God dag til dig.

MissMuffin sagde ...

Hun sover nu også mest derude- kun afbrudt af at hun veksler mellem sol og skygge og flugten fra de meget farlige insekter!
Hundehår er der desværre altid, varme eller ej. Det nu heller ikke for meget jeg får lavet herhjemme..
God dag til dig og Kenzo..