torsdag den 31. marts 2011

300!!

Det er så dejligt! Lige nu har jeg 304 faste læsere!
Det er sån set næsten 304 flere læsere, end jeg havde regnet med dengang jeg startede bloggen i december 2008. Tusind tak fordi I alle læser med, kommentere, inspirere og bar følger min hverdag!

Selv her 2 år efter elsker jeg stadig at blogge. Det er virkeligt blevet en del af min hverdag og en stor hobby.
Sån håber jeg, at det bliver ved med at være.
Bloggen er mit frirum, min legeplads og jeg skriver for min egen skyld.
Det er selvfølgeligt vildt motiverende at have alle jer til at læse med, men jeg føler aldrig mig forpligtet eller at bloggen er en byrde. Det er vel også sån, at det skal være:)

Det er ret spændende, det med at blogge.
Lige pludseligt er det noget, som alle gør. Det er blevet mere accepteret og nu får jeg meget positiv feedback når jeg fortæller om bloggen, hvor jeg tit før blev mødt med stor undren.
Det har været ret svært at fortælle mine veninder om bloggen og det er også kun de nærmeste, der kender til den. Det er jo en stor af at være mig og det har gjort lidt ondt, når jeg har fået negativ respons.
Heldigvis er der også nogle af veninderne, der synes det ret sjovt og som ivrigt læser med, det er virkeligt dejligt!
I takt med, at jeg har modtaget sponsorgaver, skriver for MadMagasinet, har skrevet lidt for Nationalmuseets brødbank og har deltaget i Madbloggertræf 2011 er det ligesom, at anderkendelsen også er vokset. Succes avler nok anderkendelse i dette land.

Jeg er egentligt ikke et særligt privat menneske, men det har alligevel været en ret stor beslutning at deltage i Madbloggertræf 2011, hvor en helt masse andre bloggere pludseligt skulle se mig.
Mon man er, som læserne forventer?
Heldigvis var det en positiv oplevelse og det var en rigtig spændende oplevelse at være sammen med de 3 andre blogger-piger.
Det har virkeligt været befriende at snakke med andre, jævnaldrende om det at blogge, omverdenens reaktion, holdninger og tanker. Også det ting, som aldrig bliver sagt eller skrevet i blogland:)

Sikke en lang smøre! Jeg ville egentligt bar sige TAK! fordi i læser med og giver jeg tid til at kommentere. Det er helt sikkert med til at besvare lysten og inspirationen til at fortsætte!
Jeg håber, at I stiller de spørgsmål, som I undre jer over og at I føler, at I er velkomne herinde:)

24 kommentarer:

Newyorkerbyheart sagde ...

TILLYKKE!! :-D

Du beskriver det godt, det med at andre undrer sig. Da jeg startede for 5 år siden, så folk på mig som om jeg var fra en anden planet, når jeg sagde at jeg bloggede. Men nu er der jo heldigvis kommet mange til - og der er dejligt at kunne dele ens erfaringer med andre :-)

Håber bestemt, at vi mødes igen!

Mange hilsner
Birthe

MissMuffin sagde ...

Tak Birthe!
Nu skal man i det mindste ikke forklare, hvad en blog er længere, haha:)
Det er en spændende og inspirerende verden, så jeg tror ikke, at jeg stopper foreløbigt:)

Når du afholder Madbloggertræf 2012 husker du bar at reservere en plads til mig fra start:)

Camilla (Himmelske Kager) sagde ...

Tillykke med dine 300 læsere. Jeg er selv kun 2 sølle læsere fra at runde 300 :-) Jeg har det fuldstændig på samme måde. Jeg elsker min blog, mit lille univers. Det er mit lille helle, hvor jeg stresser af fra min hektiske hverdag. Er stadig ærgelig over, at vi ikke nåede at hilse på hinanden til madbloggertræffet, men vi må bare overtale Birthe til at gentage succes'en til næste år :-)

Anonym sagde ...

Hej MissMuffin!
Jeg har "kigget ind" i et års tid nu. Jeg hoppede med på bølgen og begyndte at tjekke forskellige blogs ud i sin tid. - Din og et par andre følger jeg stadig med i`!
Jeg ved ikke om det er et "kado" for dig, men det siger i hvert fald noget om mig... (Jeg er dårlig til at networke via facebook osv.)
Jeg synes din blog er spændende fordi, du er en pige, på samme alder som mig og fra samme landsdel. Ikke fordi jeg er enig med dig i alle ting du blogger om(jeg tror vi har en meget forskellig livsstil), men mere fordi det giver mig et indblik i hvordan andre i nogenlunde samme situation som mig, "angriber livet". Det er inspirerende at læse om og jeg synes bare det er fedt du tør at dele dit liv med os andre.
Så TAK herfra også!
Vh Maria.

Malsen sagde ...

Tillykke med det flotte antal læsere :)

MissMuffin sagde ...

Camilla, jeg synes faktisk også, at det er afstressende at blogge, for så forsvinder man ind i en anden verden:)
Selvfølgeligt holder Birthe et Madbloggertræf 2012:)
Så må vi li få hilst ordenligt på hinanden:)

Tak for de pæne ord Maria:)
Jeg tror, at min livsstil er lidt mere "mormor-agtig" end de fleste piger på min alder, for mine veninder ryster da også nogengange lidt på hovedet af mig:)

Tak Malsen!

Anonym sagde ...

Tak for en skøn blog, miss Muffin. Jeg følger troligt med hver dag. Du inspirerer meget mht. vegetarmad, da det er vores levestil..
Derudover kommer vi begge fra Aalborg, så det er meget sjovt med tilbudstips :)
Og sidst men ikke mindst, har jeg gennemlæst alle kolonihave posts, da vi lige er blevet de heldige ejere og er fuldstændig blanke omkring dét at holde have haha! Så skønt med tips på den front også ;) Håber, I beholder jeres, for det virker til, I er så glade for den.. Træls med dumme naboer, der kan ødelægge den glæde.
Undskyld den lange smøre - ville egentlig blot sige tillykke!
-Louise

MissMuffin sagde ...

Tak Louise:)
Dejligt at jeg kan inspirere- både med vegetarmad og kolonihaven:)
Det er rigtig hyggeligt at have mange "lokale" læsere, for der er mange gode tips at dele:)

Miss A sagde ...

Hej Miss Muffin :)

Tillykke med de 300 læsere. Det er bare super flot :)

Jeg har fulgt med i et langt stykke tid nu, og jeg kan rigtig godt lidt at komme forbi og læse både opskrifter, anmeldelse og livet. Vi startede måske lidt på den forkerte fod, men det er heldigvis glemt igen - tak for det.

De bedste hilsner fra
Anita
Liv og Mad

Line Fauerholm sagde ...

Det er flot med over 300 faste læsere... Du skriver nogle gode indlæg med nogle gode billeder. jeg har kun 17 efter 4 mdr. Har undret mig en del over at der ikke er flere der syntes, at min blog, er interessant, tænker at det måske er fordi den er lavet med Wordpress og ikke med Google blog. Ellers er min blog bare rigtig kedelig???, ku' du ikke have lyst til at kigge på min blog, og fortælle mig hvad jeg kan gøre for at den bliver mere interessant?
Herlige forårs hilsner fra Line
www.fauerflora.dk

MissMuffin sagde ...

Miss A, sån noget hænger jeg mig ikke i:)
Skriftsprog er så nemt at misforstå og det var nok hverken første eller sidste gang det ville ske for mig:)

Tak Line:)
Jeg tror ikke, at det er forskellen på wordpress og blogspot hvertfald, det burde være lige meget.
Det første år havde jeg heller ikke ret mange læsere, de kom nærmest ligepludseligt i løbet af 2010! Ret overvældende.
Jeg kigger li på din blog og når jeg har tygget lidt på det, så skal jeg se om jeg kan komme med nogle forslag:)

MissMuffin sagde ...

Line, nu har jeg kigget på din blog og kan hvertfald sige, hvad jeg synes- men det er kun min egen mening og ikke sikkert, at andre synes det samme..

En ting er måske, at man kun kan kommentere, hvis man har wordpress.
Det gør hvertfald, at du nok ikke får særligt meget liv på bloggen.

Noget andet er, at du skriver om et ret begrænset område: have, blomster og kolonihave, så jeg ved ikke, hvor stor "målgruppen" er for det i blogland.

Rent udseendsmæssigt synes jeg, at du skulle vælge nogle mere friske farver og så tynde lidt ud i al teksten omkring billedere.
Det får det hele til at se lidt klemt ud foroven, og det er synd, for du tar mange og flotte billeder.

Generelt tror jeg, at det handler om at skrive personligt, men ikke privat.
Dit emne er meget konkret, så jeg tror ikke, at der er så mange, der har samme intereser, hvor jeg måske rammer lidt bredere ved at skrive om alt muligt..

Jeg håber, at det er noget du kan bruge til noget:)

Lise sagde ...

Tillykke med de 300 laesere - du kan evt ogsaa saette en ¨foelg med bloglovin¨ paa http://www.bloglovin.com/ - der er flere og flere der bruger den som reader.

hilsner fra Lise
http://detskalsmageafnoget.blogspot.com

Piskeriset sagde ...

Tillykke med de mange læsere - elsker at følge med her og læse, hvad hende den skøre nordjyde nu har fundet på... *dukker sig* :-D

MissMuffin sagde ...

Lise, jeg har lagt mærke til, at Bloglovin' er det, som mange bruger, men jeg kan ikke se fidusen i et frem for google?
Kan du gøre mig klogere på det?

Hov hov Piskeris, nu strammer du den vidst li lidt!
Skør, halloooo...

Lise sagde ...

Det er nok bare en smagssag . jeg bruger selv bloglovin saa hvis jeg ser den paa en blog er det nemmere lige at klikke paa ikonet i stedet for selv at skulle ind og tilfoeje den.

hilsner fra Lise
http://detskalsmageafnoget.blogspot.com

Line Fauerholm sagde ...

MissMuffin...

Tusinde tak, for at du ville bruge tid på at hjælpe mig videre med min blog.
Den største (og nok vigtigste) du fortalte mig var, den med at man skulle have Wordpress for at kunne lave en kommentar, var jeg slet ikke klar over. Det viste sig at være en indstilling der bare skulle ændres, så nu kan alle kommentere på min blog. :-)

Omkring mit design's farvevalg, så er det subjektivt, hvad folk falder for, og jeg syntes selv at den er smuk som den er.

Omkring min målgruppe, har du med garanti ret, at du appellerer til en bredere skare af folk, hvor dem jeg måske appellerer til er mere snæver, og det har jeg i virkeligheden ikke noget imod, for jeg har set andre blogs, som var lige så "nørdet" om deres fagområde, og så alligevel havde massere af liv og læsere.

Tekst mængden... der har du også ret, og det vil jeg på en eller anden måde prøve at gøre noget ved.

Alt i alt var det en super god hjælp du gav mig... tusinde tak for din tid og indsats.

Som tak for hjælpen vil jeg gerne sende dig et par poser af mine skønne sommerblomsterfrø.

Se på FauerFlora.dk's frøbutik, skriv mig dine ønske, og jeg vil fluks sende dem med posten.
:-)

Herlige forårs hilsner fra Line Fauerholm

MissMuffin sagde ...

Sikke et dejligt tilbud Line, undskyld jeg først reagere nu, din kommentar var lige smuttet forbi mig:)

Nu ved jeg ikke, om det bar er mig der er dum, men hver gang jeg trykker på "Frøbutikken" får jeg afvide, at siden ikke findes?

Anonym sagde ...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

cara mengatasi wasir sagde ...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

obat wasir Cepat sagde ...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

obat wasir Cepat sagde ...

Tuluung-di-Approve-pak,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ManjuR.

cara mengobati Wasir sagde ...

Tuluung-di-Approve-pak,,,,,,,,,,,,,,,ManjuR.

cara mengobati Wasir sagde ...

Semoga-berkah-n-barokah,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ManjuR.