lørdag den 11. juni 2011

Mine nye, bedste venner..

Ikke meget nyt herfra.. Jeg er stadig møghamrende snottet, har feber og kriller i halsen, så tiden tilbringes på sofaen sammen med en tvær Emma, der hellere vil ud i solen:)

8 kommentarer:

Chilli sagde ...

Velkommen i klubben..
Mit har varet i snart 2 uger, snot, hovedpine, ondt i hals og lunger, ingen smagsløg osv osv..
Men idag går det lidt bedre, nu er der kun lidt snot tilbage, og jeg skal ikke stå på hovedet, for så gør det ondt i bihulerne( spørg ikke hvorfor jeg står på hovedet ;). Men jeg tog på de slemme dage et par panodil lige for at tage toppen af feberen og hovedpinen, og så kunne jeg holde det ud..
God bedring til dig, og sig til Emma at hun er velkommen hernede, hvis hun keder sig. Lover bare ikke at drengene kan lade hende være..

Vh Chilli

MissMuffin sagde ...

2 uger?!!!?!!!!?
Det.overlver.jeg.ikke.
Puha, håber godt nok at mit snot har tænkt sig at forsvinde snarest, for jeg hader at være forkølet!
Det ville vidst være synd for dine drenge at få besøg af sån en sur kone, for hun er noget krigerisk for tiden:)

Kirsten sagde ...

Øv også... håber du snart er frisk igen... sol? Hmmm, her har det stor regnet i flere timer, nu er det dog stoppet, men helt andre temperaturer end de foregående dage...

MissMuffin sagde ...

Vi har haft det fineste vejr her indtil ved 17-tiden, så kom der også gråvejr og en smule regn til os. Ellers har der været fint og lunt heroppe:)

Cæcilie sagde ...

Hey; Ville lige sige, at jeg har lavet dine Whole wheat chokolate muffins. Uhm, de blev rigtig gode. Jeg har skiftet den hjemmelavede sveskemos ud med sveskegrød fra Netto. Det skulle lige gå stærkt. Men det virker fint. Lækkert!

MissMuffin sagde ...

Cæcilie, det tænker jeg også sagtens at man kan, men hvis de nu skal være sunde skal man nok lige være opmærksom på, om den færdigkøbte grød er tilsat sukker, ellers er det jo meget nemmere:)
Til de er lavet uden fedtstof og med fuldkornsmel synes jeg de er ret gode!

MissMocca sagde ...

God bedring :)

Prøv med friskpresset juice af diverse citrusfruger, hyldebærsuppe og varm mælk med honning, det tager enhver forkølelse.. (Selv om min far altid siger, at rugbrød med fedt og spegepølse er vejen frem, men den køber jeg nu ikke ;) )

Sommerhilsener fra
Louise

MissMuffin sagde ...

Haha, frisk far du har dig der:)
Jeg har drukket masser af juice og varm solbærsaft, sammen med de der afskyelige blomsterdråber, for det mener Kristian er vejen frem.
Efter maaaange timers søvn i nat har jeg det heldigvis lidt bedre...