torsdag den 6. oktober 2011

TIP#1: Tomater

I Kvickly X i Nørresundby har de forskellige og fine tomater til 15 kr. pr. ½ kg i disse dage.
Så hvis man kan li en masse forskellige tomater, så er det med at kigge forbi:)

3 kommentarer:

Hyggemor sagde ...

De ser rigtig lækre ud de tomater. Jeg elsker forskellige tomater og jeg havde købt en sort til vores drivhus i år, som jeg aldrig havde hørt om før. Den hedder Black cherry og er en lille tomat, som nærmest er lilla når den er moden. Den er meget sød og kraftig i smagen og helt vild lækker. Nu kan jeg forstå at at du og Kristian er vild med pastaretter :-) Jeg har lagt en opskrift på min blog på en pastaret med enten tortellini eller ravioli, som jeg vil anbefale I prøver. Den kan spises både med og uden kød. Som vegetarisk er den nemlig også riiiigtig lækker :-) Rigtig god dag til dig!

Marian N. Larsen sagde ...

Det er et godt tip, men smager de stadig lidt af sol og sommer? Jeg synes nemlg tomaterne er blevet lidt fesne allerede...

MissMuffin sagde ...

Hyggemor, den har jeg heller ikke hørt om før, men den lyder go! Kristian og mig er helt vild med pastaretter, så det må jeg hellere lige kigge på:)

Marian, de er fra Holland og smager derfor ikke ret meget af sol og sommer. De små er faktisk ret gode, men de store smager ikke af så meget..