Eftermiddagen idag har gået med at trille forårsruller. Hele 28 store ruller blev det til.
Så er der også et par stykker til både mor, mormor, farmor og farfar og nogle stykker til fryseren, som er gode til travle dage.
Fyldet måtte jeg lave igår aftes, for min fridag idag blev lige pludseligt til en arbejdsdag i stedet.
Det tar lidt tid at lave sine egne forårsruller, men de smager meget bedre end de købte og så er de meget sundere!
Jeg har før lavet forårsruller selv- se OPSKRIFTEN her.
Denne gang blev det til 2 slags:
1: Oksekød, løg, gulerødder, hvidkål, porrer, karry, soya og en smule fishsauce.
2: Kylling, løg, forårsløg, hvidløg hvidkål, gulerødder, gul peberfrugt, bønnespirer, limeblade og lidt fishsauce.
Det tager tid at hakke og snitte alle grøntsagerne, men et par poser wokgrøntsager fra frost stegt med lidt krydderier burde også sagtens kunne gøre det.
Forårsrulle-dejen kan købes i 3 størrelser i Sallings Supermarked- men ikke lige nu, hvor der bygges om:)
Idag fik vi en lækker salat dertil, men ris og karrysauce er også altid et hit:)
6 kommentarer:
Uhm, hvor ser det lækkert ud. Dem må jeg bestemt prøve ved lejlighed.
Hilsen fra en ny læser af din blog
- og anden god detalje - man kan næsten proppe hvad som helst i dem af grøntsager, så det er også en perfekt ret til at få brugt grøntsagsrester :-)
Det glæder vi os rigtig meget til :-)) Tak for du tænker på os gamle :-))
Diana, velkommen til:)
Prøv det endeligt, det er ganske nemt:)
Piskeris, det er det nemlig. Eneste regel er faktisk bare, at fyldet ikke må være for vådt, så tomater er nok det eneste der er bandlyst:)
Mor og mormor, det var så lidt:) Mormor laver jo altid livretter til mig:)
Jeg elsker forårsruller, og har også lavet det selv nogle gange. Men slet ikke ofte nok. et må jeg se at få rettet op på. Tak for inspirationen.
m.v.h.
Ulrik
Ulrik, det er hvertfald både sundere og billigere at lave det selv:)
Send en kommentar