onsdag den 28. marts 2012

Peberfrugtpesto

Pesto på peberfrugt giver en ret krydret pesto, som smager rigtig godt i en sandwich, fx. sammen med skinke eller roastbeef.
Det er super nemt at lave, så det er en oplagt mulighed for at lave noget ekstra lækkert til madpakkerne.


Peberfrugtpesto
2 gule peberfrugter
½ lille løg
25 g. pinjekerner
30 g. parmesan
½-½ dl. olivenolie
salt, peber


Skyl peberfrugterne og skær kødet af i store stykker.
Læg dem på en bageplade med bagepapir med skindsiden op.
Stil dem under ovngrillen til skindet er godt sort.
Pak peberfrugterne ind i folie og herefter i et viskestykke. Lad dem ligge 15-20 min. inden du piller skindet af.
Blend alle ingredienserne sammen i en blender, men hold en smule igen med olivenolien. Den må gerne være lidt tyk.
Kan opbevares i køleskabet i 3-4 dage.

Ingen kommentarer: