lørdag den 17. marts 2012

Roasted Garlic Cheese Baked Spaghetti

Det er bestemt ikke sund mad, med de 3 slags ost, men det er rigtig hyggelig og nemt fredags-mad, som vi trængte til efter en uge med sygdom.
Opskriften er med inspiration fra Bakeaholic Mama, men med mine egne mængder- næste gang skal den måske lige have lidt mere tomatsauce og lidt mindre ricotta.
Den smager rigtig meget af hvidløg, så det skal man ku li- jeg elsker det:)
Vi fik en simpel salat til og det passede godt til den lidt tunge pasta.

Roasted Garlic Cheese Baked Spaghetti (4 pers.)
2 håndfulde spaghetti
1 lille glas tomatsauce (320 g.)
1 bæger ricotta
1 dl. friskrevet parmesan
2 fed hvidløg, presset
1 kugle mozzarella
4 store tomater
peber

Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisningen på pakken.
Bland den afdryppede pasta med tomatsauce, ricotta, parmesan, hvidløg og en smule peber.
Kom blandingen i et ildfast fad.
Skær tomaterne i skiver og fordel dem over pastaen.
Pluk mozzarellaen i stykker og fordel den over fadet.
Bag pastaen ved 200 grader i ca. 20 min. til osten er smeltet og gylden.

Ingen kommentarer: