Havde jeg nu ikke skulle på arbejde idag, så gik jeg nok rundt nede ved fjorden med Emma lige nu, ligesom vi gjorde sidste weekend.
Solopgangen idag ser nemlig ud til at være en af de flotte!
Denne weekend står på arbejde både lørdag og søndag, så det er ikke særligt spændende, men penge skal der jo til.
Jeg skal godt nok først møde sent idag, men det skal udnyttes med en tur på torvet.
Jeg kommer der for lidt for tiden!
Jeg kommer der for lidt for tiden!
Idag skal det være, for vi skal til at spise lidt flere grøntsager igen.
De sidste uger har været lidt sløve!
De sidste uger har været lidt sløve!
Lige nu sidder jeg og prøver at lave en madplan for næste uge, men fantasien svigter mig lidt...
Hvad skal I have at spise næste uge?
10 kommentarer:
Her er jeg heller ikke fuld af fantasi, men ved at en af dagene skal være boller i selleri :)
Hvor længe holder torvet egentligt åbent..?
I dag skal jeg have Bittens rødvinslasagne og i går fik jeg ristaffel med hele pivtøjet :-)
Mvh. Lotte
Jeg fik ordnet madplanen for næste uge i går. Den ser sådan ud:
Mandag: Pasta m. købsauce rest
Tirsdag: Kyllingedeller m. brocolisalat og kartofler
Onsdag: Laks m. sød soya og sesamfrø med pasta og grønt
Torsdag: Omelet
Fredag: Pizza
Lørdag: spiser ude
Søndag: Kylling i karry m. ris
Jeg overvejer at tage en vegetarret med i madplanerne også. På mit nye arbejde er der frokostordning, hvor vi hver dag får økologisk og sund mad med et vegetarisk indslag om ugen. Super lækkert!
Lige pt. pønser jeg faktisk på, hvad jeg skal lave af mad på mandag... forhåbentlig bliver jeg klogere på det senere dag. Men jeg håber på at få smidt en øko-kylling i ovnen i løbet af ugen sammen med lidt rodfrugter. Desuden har jeg købt en masse spændende ost, som også skal indgå i maden. Og så er der en enkelt dag, hvor jeg skal bruge et gavekort til en restaurant, mm :-)
Vores madplan for næste uge indeholder blandt andet lakse- og torskedeller med salat og avocadocreme (avocado rørt med hvidløg, citronsaft, salt og peber), svinefilet med kartofler i ovn, dampet broccoli og gulerødder på panden med lidt balsamico og sesamfrø samt kyllingetern på panden med gulerødder, squash, peberfrugt, rødløg, fuldkornsnudler og sød chilisauce :O)
Her min plan:
Kalvehaler i lækker sovs med kartoffelmos
Gratin med blomkål og gulerødder
Sammenkogt ret med tern af butter-flied kalkunoverlår (det mest smagsfulde kød på kalkunen, da det har drønet rundt)
Vegetarisk majsgryde fra Gerlev Idrætshøjskole
Stegt fisk med kart., grøntsager og tyttebær
Stegte kaninbaglår i fløde-sennepssauce med kartofler og grøntsager
Hvidkåls"rouletter", dvs. farsen lægges i en fordybning i den groftsnittede kål, med muskatsauce og rugbrød
Kan du bruge noget af det?
Den blå KitchenAid
Malene, boller i selleri kommer hvertfald ikke på min madplan:)
Åha, jeg tror det er til kl. 13, men jeg er ikke helt sikker..
Lotte, det var hvertfald 2 lækre retter, som jeg også kunne spise til enhver tid:)
Hyggemor, jeg kunne spise hjemme hos dig hver dag i næste uge, for det lyder lækkert!
Jeg nyder at eksperimentere med vegetarisk madlavning og kunne sagtens spise vegetarisk 2-3 gange om ugen, men det vil Kristian bestemt ikke!
Piskeris, jeg elsker kylling og rodfrugter i ovn. Det så nemt og alligevel rigtig lækkert.
Mad med ost er virkeligt en god ting, så jeg holder li øje med hvad du finder på!
Heidi, det lyder lækkert og sundt- masser af dejlige grøntsager!
Den der panderet med kylling og grønt, den vil jeg snart lave. Min mr laver nogle gange en tilsvarende med lidt karry i, det smager super godt!
Elsebeth, det lyder spændende, men kalvehaler og kaninlår er vidst ikke lige mig:)
Hvidkålsrouletter kan jeg derimod godt li! Hvidkålsrouletter og hvidkålssuppe minder mig om min mormor, for det lavede hun ofte til min mor, som er helt vild med det..
Dejligt at du kunne bruge noget. Det der med de vegetariske retter tror jeg heller ikke at min mand vil klappe i hænderne over ;-) Men hvis det kun er 1 gang om ugen eller hver anden uge, så overlever han nok.
Hyggemor, jeg startede blidt ud med vegetarlasange, suppe og blomkålsgratin, for der var det ikke så tydeligt, at det var vegetarisk:)
Send en kommentar