fredag den 16. marts 2012

Næsten levende igen..

Som I nok har fornemmet, så har der været lidt stille her nogle dage, for jeg har været syg.
Jeg hader at være syg. Smerte kan jeg bedre håndtere fx. hos tandlægen end dagevis med ubehag, feber, snot og ingen søvn. Så når jeg er syg, så er det sq mande-influenza'en der rammer mig!
Det eneste jeg har foretaget mig er, at ligge på sofaen og se rigtig meget rigtig dårligt fjernsyn. Ikke engang en hårvask har jeg kunne overskue, så det er tiltrængt!

Sygdom sætter også ens parforhold lidt på prøve, for pludseligt smørrer madpakken ikke sig selv, aftensmaden laver ikke sig selv, køleskabet fylder ikke sig selv og hunden lufter ikke sig selv længere:) De første dage gik det ok, men jeg tror nu nok Kristian har været noget træt af mig. Ikke nok med han lige pludseligt skulle lave noget mere herhjemme, så lå der og en pigesur kæreste på sofaen og mukkede og krævede is og alt muligt:)

Sygdom er også lige til at blive stresset af! Jeg har ikke kunne læse eller sidde computeren, så jeg har haft rigtig meget tid til at studere nullermændene i hjørnerne, vinduerne der skulle pudses denne uge, spekulerer over pladsproblemerne i køkkenet og al den læsning, som jeg nu er bagefter.
Det bliver man ikke glad af:)
Idag har jeg det heldigvis betydeligt bedre, så idag skulle der være mulighed for at vaske hår og gå tur med Emma, nu hvor jeg ikke har været udenfor en dør i 3 dage!
Jeg håber også på overskud til at lave aftensmad. Alt for mange dage med hvidt brød, te med mælk og honning, havregrød,cola, is, chips og igår en mundfuld grillkylling og 5 pommes frites, så trænger jeg til rigtig mad!

10 kommentarer:

Merca sagde ...

godt at høre at det går fremad og velkommen tilbage til overfladen ;o)

anse sagde ...

haha.. alt du skriver lyder præcis som min uge.. jeg har haft det præcis som dig.. og min kæreste præcis som kristian..
det værste er den mad jeg har spist, det kan man nemlig ikke kalde for mad (det samme som du har spist). og så har jeg det så stresset over en uges lektier jeg ikke har kunne rumme..

MissMuffin sagde ...

Merca, tak:)

anse, Kristian lavede burgere til mig en dag og bortset fra den lidt triste købe-burgerbolle, så smagte det faktisk rigtig godt, men det har også nærmest været det eneste rigtige mad jeg har fået..
H

VillaVillaKulla sagde ...

Haha jeg er glad for, at jeg ikke er i Kristians sko :) Men dejligt du har fået det bedre søde. Nu må du nyde din weekend. Du kan altid ordne rengøringen, den løber ingen steder :)

MissMuffin sagde ...

Lotte,tror også han synes det har været noget hårdt:)
Jaa, men du ved hvordan jeg har det med rengøring:) Har også kun lavet en lille smule idag og bestemt mig for, at det er nok. Så må resten komme i næste uge!

anse sagde ...

nårhh.. det er da godt han han i det mindste har lavet lidt mad til dig :)

Piskeriset sagde ...

Dejligt at have dig tilbage! Og jeg er glad for at høre, at du er ved at være klar til weekenden. Kan være, at vi støder på hinanden på søndag... muarhahaha :-D

MissMuffin sagde ...

anse, han kan godt hvis han skal:)

Piske, skal du med til Herning- også fra morgenstunden af? Vi skal da lige mødes når vi nu er samme sted ik?

Piskeriset sagde ...

Nok ikke helt fra morgenstunden af - vi har spist ude til sent aftenen inden, men jeg regner da med, at vi dukker op om formiddagen :-)

Krisser har mit fonnummer, så vi kan koordinere et evt. møde!

MissMuffin sagde ...

Piskeris, der er nok nogen der ikke er særligt morgenfrisk hva:)Håber hvertfald vi ses:)