lørdag den 25. august 2012

Bolig-drømme

Åha ja, nu hvor huset er en realitet, så begynder alle ønskerne til det nye hjem at hobe sig op:)
Vi skal have en ny sofa, men det har vi nu egentligt skulle længe. Der har vi vidst fundet modellen, nu skal vi bare lige blive enige/beslutte os for hvorfor noget stof der skal på... Vi skal heldigvis ikke have så mange møbler, men en kommode til vores tøj og en flot bordplade til skrivebordet i soveværelset skal der til. Og så kommer der jo selvfølgeligt en million, milliard småting oveni.
Nå jo, vi mangler lamper. Hviket vi allerede gør nu. Vi kan simpelthen bare ikke blive enige!!

Nogle er disse ønsker er noget mere realistiske end andre, men det er hvertfald hvad jeg kunne tænke mig flyttede med ind i Olivia:)
Jeg ønsker mig mest vitrineskabet og stolen, men det er vidst også de mest urealistiske:)

Blondedug og apotekerglas fra H&M Home, ferm LIVING Spear Pude fra Kalejdoskop, lille krystallampe og fil-de-fer-kurv fra lovinis.dk, smørboks fra Liebe, lækkert fåreskind til stol og dobbelt opbevaringsglas fra Pindhus.dk, FLOT vitrineskab fra Højgaard Brugskunst og GHOST stol fra Phillippe Starck fra Cassanova Møbler, som jeg vil bruge til kontorstol med fåret på.

7 kommentarer:

Camilla sagde ...

Åh, det skab er SMUKT! Sådan et vil jeg også have :o) Det er næstent det bedste ved at skulle flytte, det er de drømme man kan have inden :o)

MissMuffin sagde ...

Camilla, det er sindsygt smukt! Jeg ville virkeligt elske at have sån et flot skab, men efter at have brugt en formue på sofa og sofabord igår, så er der ikke finanser til den slags udfoldelser...

anni sagde ...

Hej Sabina!
rigtig hjertelig tillykke med det søde hus! jeg har ikke rigtig fulgt med på de div. blogge et stykke tid - kun på FB-, så det var lidt af en overraskelse, at I havde købt hus, i al fald ønsker jeg jer en lykkelig tid, og glæder mig til at høre/se mere!

anjoe sagde ...

Søde MissMuffin. Det er kun få gange, at jeg har kommenteret hos dig; det med et tak for surdej fra dig af, samt fra mig godt råd om sylteglas samt indkøb af læderjakke :-D

Jeg lykønsker dig og kæreste med Jeres huskøb, og især dine ord om testamente, for det er ovenud væsentligt, når I ikke er gift. Hvis huset købes i fællesskab, så går det selvfølgelig :)

Tillykke med Olivia; skal sikkert blive Jeres kærlighedsplads år frem!

MissMuffin sagde ...

anni, der har heller ikke været nogen optakt til det, for det tog ikke engang en måned fra at huset var sat til salg til at vi havde skrevet under! Så jeg skev først noget da jeg var helt sikker:)

anjoe, mange tak. Huset er købt i fællesskab, så der skal testamente til. Jeg er faktisk ikke engang sikker på, at banken ville godkende lånet uden, så det er så nemt:)

Caroline sagde ...

Lauritz.com har ofte flere af sådan nogle franske køkkenskabe til MEGET rimlige priser. Så hvis man har is i maven til en aktion kan man få et super flot fransk antikt køkkenskab til en værdi af ca. 16000 til omkring 3-4000 kr. :) Måske er det noget.

MissMuffin sagde ...

Caroline, det med is i maven er ikke min stærke side, men det er da helt sikkert et forsøg værd- tak for tippet:)