tirsdag den 28. august 2012

Update Emma

Så er vi hjemme igen, men en meget træt Emma.
Ok, ikke mere træt end der skulle tørres næse af i lammeskindet, for gensynsglæden med hendes hjem var stort:)
Emma er stadig ikke på toppen og det kan gå begge veje. Med hendes alder og et dårligt hjerte har vi hende kun på lånt tid, men den tid må godt blive ved lidt endnu. Vi kan simpelthen ikke undvære hende!
Så nu er hun sat op i medicin og er beordet total ro, afslapning og god mad. Så vi krydser vi fingre for, at hun er lige så sejlivet som hun plejer at være!

11 kommentarer:

Birthe sagde ...

Åh stakkels Emma , selvfølgelig er hun sejlivet :-)

Louise sagde ...

Uha håber virkelig hun får det bedre...krydser finger herfra.

MissMuffin sagde ...

Moster, det håber jeg hvertfald. Vi vil ikke af med det lille uhyre!

Taak Louise!

Pernille sagde ...

Det var godt at hører. Det er altid bedre at have dem hjemme de små dyr.
Skal nok krydse fingre for hende.. og hvis hun gnubber næse som hun plejer.. så tror jeg på det betyder livsglæde og så skal hun kæmpe for det.

Karin Grøn sagde ...

Det gør mig ondt at høre, at jeres lille hund har det så skidt. Jeg håber hun får det tåleligt med medicin. Det er jo lidt vanskeligt med hunde, fordi de først viser at det er galt når det er rigtigt galt. Jeg håber hun har en god tid endnu hos jer, og at hun er sejlivet. Vi håber det bedste for jer- både Balder og mig.

Maria sagde ...

God bedring med Emma! Det er så hårdt med syge dyr, jeg håber det går fremad med hende!

MissMuffin sagde ...

Pernille, det er noget bedre og meget mindre stress-frit for begge parter! Det tror jeg også det gør. Lige nu ligger hun i den gode stol under et tæppe og bobler, så det har været en hård omgang for det gamle dyr:)

Karin, vi vidste jo egentligt godt, at hun har dårligt hjerte, men vi vidste bare ikke at effekten af medicinen var begyndt at aftage. Bare hun bliver frisk og glad igen af den nye medicin, ellers må vi jo nok tage en træls beslutning:(

Maria, jeg tror allerede, at jeg tør sige, at det gør det. Hvertfald så længe hun ligger her og putter, for hun ser ganske tilpas ud:)

Piskeriset sagde ...

God bedring til det lille skind - kan godt forstå, at det berører jer!

MissMuffin sagde ...

Piskeris, hun er jo vores lille, forkælede "baby" og jeg har haft hende siden 99, så hun bliver godt nok svær at undvære til den tid:(

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

Det er SÅ hårdt når ens elskede dyr er syge. Håber hun har det meget bedre imorgen allerede. I passer I hvert fald rigtig godt på hende

MissMuffin sagde ...

Tante Sød, hun har det heldigvis allerede bedre, men der er lidt vej endnu til hun bliver sit gamle jeg igen. Hun er træt, men hendes vejrtrækning er vidst ved at blive ganske god og det betyder at der er ved at være styr på det..