Her til morgen skulle vi prøve en ny morgenmadspandekage-opskrift og det blev så disse havrepandekager. Havrepandekagerne indeholder ingen sukker og næsten ingen fedt og smager altså også derefter. Næste gang skal der tilsættes lidt smag! De er dejligt svampede og mætter utroligt meget- så hvis I kun er 2 ligesom os, så lav kun halv portion!
Havrepandekager med vaniljeyoghurt og jordbær:
225 g mel
110 g havregryn
2 tsk bagepulver
2 æg
4-5 dl mælk
4 spsk vegetabilsk olie
Jordbær
Græsk yoghurt rørt med lidt sukker og vanilje
Bland mel, havregryn og bagepulver i en skål.
Tilsæt æg, mælk og olie og bland det godt. Dejen bliver som en lind havregrød.
Bages i lidt smør til de er gyldne.
Serveres med yoghurten og jordbær.
11 kommentarer:
Dem hopper jeg lige på i aften.. det lyder lige som det jeg mangler idag.. :0)
Uhmmm hvem der var morgenmadsgæst hos dig ...tror jeg er nødt til at prøve :-))
Tina- de er også super gode. Men tilsæt lidt sødt, fx appelsinsaft eller hyldeblomstsaft for at gi dem lidt mere smag..
Hej Moster- er det ikke bare at printe opskriften ud til Kim?
MUMS....
Jeg syntes altså at de ser rigtige dejlige ud så dem skal jeg da prøve, de er gode for mig der ikke må få så meget sukker :)
Knus og dejlig dag
Yumyum! Jeg plejer at lave amerikanske pandekager, når vi en sjælden gang får pandekager til morgenmad, men de her lyder så lækre, at de helt klart skal afprøves ved lejlighed! :-)
De lyder godt nok lækre. Og jeg har lige lavet hyldeblomstsaft, så det kunne jeg jo snildt afprøve i en pandekageopskrift.
Jeg kunne forestille mig at havregrynen giver en lækker smag.
Mums - det lyder lækkert - dem kunne jeg også tænke mig at smage :-)
Det ser utroligt lækkert ud, MissMuffin - dem vil jeg prøve at lave!
Tak for opskriften ;o)
Belle: Lige mine ord:) Det er lige til at holde til sån en feriemorgen:)
Pernille: Der kunne de være rigtig fine, som jeg har lavet dem er der jo ingen sukker i andet end yoghurten:)
Knus
Piskeris: Amerikanske pandekager er heller ikke tosset, det er jeg også vild med- gerne med blåbær i og masser af akaciehonning:)
Hanne: Jeg tror hvertfald de bliver lidt bedre hvis man tilsætter dem lidt sødme. De smager ganske udemærket uden, men ikke af så meget. Lyder lækkert med hjemmelavet hyldeblomstsaft! Jeg lavede sidste år med stor succes!
Anette: De er altså også gode- og tilmed sunde:)
Madame: Var så lidt:) Jeg håber jo at I bruger mine opskrifter når jeg ligger dem ud..
Jeg prøvede disse her til morgen (selvforkælelse kan vel også ske om tirsdagen ...), og de er bare GODE!!! Det er helt sikker ikke sidste gang, jeg laver dem, og jeg er sikker på, at min datter også vil være begejstret for dem :)
Send en kommentar