tirsdag den 7. juli 2009

En ganske almindelig tirsdag..

Jeg er helt smadret idag, det alt for hårdt at komme tilbage fra ferie:)
Da jeg så kommer hjem, står der nogen af farmor og farfars venner foran deres dør. De ville lige kigge ind, men farmor og farfar er som vanligt i sommerhuset. Jeg har aldrig mødt de her mennesker før, men de griber chancen for at snakke og det viser der sig en grund til: De er indremissionske(ville de nu ikke vedkende sig) og synes lige jeg skulle have et par gudelige ord med på vejen.
Nu er jeg ateist og er vant til at skulle sige en del fra over for at snakke religion, nu hvor Kristians mor og hendes mand begge var præster, men de her mennesker gav ikke så let op. Så måske jeg bliver gjort arveløs når farmor og farfar høre om det, for jeg måtte virkeligt skrue bissen på:)
Folk må tro på lige hvad de vil, bar jeg ikke skal blandes ind i det:)

Da vi var hjemme hos mor og Pap i søndags var vi på køkkenhave-vandring. Jeg fik jo lokket Pap til at så lidt squash, men de 4 planter han har er vildt store og der er allerede mega mange squash derpå. Nogen forslag til hvad jeg kan lave med dem? Der skal hvertfald bages squashbrød:)
Vi fik også lækre nyopgravede kartofler og krydrede tomater med hjem. Det er bar rigtig sommer! Så vi skal have lækre kartofler igen idag med et stykke kylling til..

15 kommentarer:

Birthe sagde ...

hej sabina . Du kunne bage en squash kage , de er mega gode , min opskrift er desværre blevet væk , så jeg kan ikke engang hjælpe , men den må kunne findes på nettet, god dag til dig . Moster

MissMuffin sagde ...

Hej Moster..
Jeg tror også jeg kan finde en i en af alle mine kagebøger, så mon ikke der vil blive lavet sån en også engang i løbet af sommeren. Der kommer hvertfald masser af squash!

Anonym sagde ...

Jeg ville gerne have været fluen på væggen da du mødte Farmor og Farfar s gæster

MissMuffin sagde ...

Det var hvertfald anstrengt:)

Piskeriset sagde ...

Bare rolig - vejen til Helvede er skidesjov, så du kan følges med mig, hvis du har lyst ;-)
Jeg er heller ikke religiøs og forsøger så vidt muligt at undgå prædikanter og velmenende mennesker, der synes, at jeg trænger til at høre Guds ord.

Mht. squash så er der jo mange spændende opskrifter - både på squashboller, fyldte squash og squashkage. Jeg mener, at jeg opskrifter på de to første liggende på min blog og en god opskrift har jeg også liggende et sted. Sig til, hvis jeg skal prøve at finde den frem i morgen :-)

Hanne K's verden sagde ...

Aj, kan godt forstå, at du bliver irriteret over sådan nogle prædikanter. Jeg har det lige sådan. De kan da bare holde det for sig selv!
Jeg synes at squash er fantastiske, når de er skåret i papirstynde skiver med en kartoffelskræller og så stegt på en pande med olivenolie, citronsaft eller balsamicoeddike, hvidløg og krydderurter. Evt. også gulerødder og strimlede løg. Skønt tilbehør:o)

MissMuffin sagde ...

Piskeris, vi kunne sikkert få en alletiders tur:)
Jeg har skræmt mange fra Jehovas vidner gennem tiden, for jeg synes det er uhøfligt at opsøge folk på den måde, så jeg er oss bar uhøflig..

Jeg har fundet en lækker opskrift på squashkage i en af mine kagebøger, den må snart afprøves. Og så suser jeg da bar lige forbi dig og ser hvad du har på bloggen:) Tak for inspiration:)

Hanne, jeg synes også de skal passe dem selv. Værst er at de ikke stopper før man bliver sur!
Lyder som lækkert og nemt tilbehør, det må jeg lige huske! Der bliver hvertfald mange squash, så ideer har jeg brug for:)

Madame sagde ...

Uha stakkels dig, det lyder virkelig ubehageligt, at du skulle omvendes. Jeg er heller ikke religiøs og ikke medlem af folkekirken. Men det ekstra pinlige er jo, at det var din farmor og farfars venner ...
Jeg håber, du undgår at blive uvenner med familien.

MissMuffin sagde ...

Jeg er medlem af folkekirken og skal heller ikke meldes ud. Jeg kan godt li traditionerne omkring kirken, men jeg tror ikke på Gud..
Mon ikke det går, de ved jeg har temperament og jeg sagde ikke noget jeg har fortrudt:)

Anja sagde ...

Uhm, elsker squash boller. Har en opskrift på min side på nogle med gulerødder og squash, de er rigtig lækre :)
Det eneste jeg ellers bruger squash til er i wokmad og i kødsauce. Det kan vel også sættes på grillspyd sammen med lidt andet godt når i skal grille i haven :p

MissMuffin sagde ...

Så er boller sikkert også sunde, hvis de er på din side, så det suser jeg også lige over og kigger på:)
Jeg plejer nemlig også kun at bruge dem som fx kødsauce, for Kristian mener bestemt ikke han kan li dem:)

Hanne K's verden sagde ...

Hej igen

Jeg kom lige i tanke om mine yndlingsboller, som dufter og smager skønt af kanel. I stedet for gulerødder, kan du bruge squash.
http://hanneksverden.blogspot.com/2009/03/duft-af-kanel.html

MissMuffin sagde ...

Uhm, hvor lyder de lækre Hanne! Dem vil jeg prøve at lave med lidt sqash istedet. Tak for opskriften:)

Anonym sagde ...

Hejsa

Når jeg får squash fra mine forældres have udhuler jeg dem altid, drysser med salt og lader det trække en halv time så væden kommer væk. Imens laver jeg en ganske almindelig frikadellefars med alt hvad køleskabet nu indeholder af: tomater, feta, oliven, majs, hvidløg, peberfrugt osv. KUN fantasien sætter grænser. Dette kommes i de udhulede squash og så i ovnen i9 45 min. Serveres med vilde ris, en god salat og evt. tzaziki til :0)

MissMuffin sagde ...

Det skal da helt sikkert overvejes- Kristian påstår jo bar han ikke kan li squash og på den her måde er de lidt svære at skjule- men han skal heller ikke altid ha sin vilje:)