mandag den 13. juli 2009

Skuffelsen er stor..

Der er ingen is i fryseren som jeg ellers troede:(
Da jeg var i Super Best og proviantere til aftensmaden, så jeg at de havde tilbud på "Dulce de Leche" og snuppede et glas..
Dulce de Leche er indkogt mælk og rørsukker, som efter at have stået over varmen i lang tid bliver til en blød karamel. Det smager skønt på vaniljeis!
Hvis man er for nærig til at købe sån et glas her eller bar synes det kunne være sjovt, så kan man selv lave sin Dulce de Leche ved at koge en dåse kondenseret mælk i et par timer. Faren er, at er der ikke nok vand ved, kan dåsen eksplodere og sikke køkkenet så må se ud! Jeg tør ikke ta chancen:)

10 kommentarer:

Hanne K's verden sagde ...

Uhm... det ser lækkert ud. Du må ud og finde noget is inden butikkerne lukker!
Jeg har 2 dåser kondenceret mælk til at stå, men som du har jeg heller ikke turdet vove pelsen. Har overvejet at købe sådan en enkelt kogeplade, som jeg kan sætte op udenfor og så koge dem der. Så kan det da ikke gå helt galt.
I dag faldt jeg over tilbud på Ben & Jerry's is... sig det ikke til nogen, men jeg købte 3 bøtter... 120 kr. for 1200 ml is. Vildt! Men det smager bare godt.
Ha' en god aften.
Knus

Astrid sagde ...

I kan roligt koge dåsen i en alm. gryde på et alm. komfur. Det har jeg gjort masser af gange. Brug en mellemstor gryde, kom dåse og koldt vand i, vent på at det koger, skru så ned på 1 eller 2 og stil uret. Så passer det sig selv. Jeg har aldrig været ude for, at der har manglet vand, men selvfølgelig skal dåsen være godt dækket med vand, inden man starter. God fornøjelse!

MissMuffin sagde ...

Hej Hanne..
Jeg venter til imorgen, der er jeg alene hjemme, så ingen vil se at jeg synder big time:)
Heldigvis kunne jeg i stedet spise masser af jordbær med fløde til dessert- jeg har faktisk spist en hel bakke alene:)
Hvor er det billigt!! Jeg elsker Ben&Jerry's.. Uhm...

Ha en god aften.
Knus

Hej Astrid
Tak for tippet og velkommen til:)
Jeg læste engang en artikel af en kok, der havde glemt sån en sag og fandt sit køkken smurt ind i sukker-stads, så den skrækhistorie har siddet fast i min hjerne siden:)
Måske jeg skal vove mig ud i det en anden gang..

Mette Lykke sagde ...

Godt du havde jordbær !

MissMuffin sagde ...

Ja, ellers havde jeg altså også hentet is:)

Madame sagde ...

Uhm, det lyder lækkert - det har jeg aldrig hørt om. Tak fordi du fortæller, at Super Best har det lige nu! Det må være lige til en gæstedessert på søndag ;-)

MissMuffin sagde ...

Godmorgen Madame..
Drt kan envidere oplyses, at et glas koster 30 kr:)
Det smager super godt sammen med vaniljeis( helst fra Ryå) og så lidt frisk frugt..

Ha en god dag:)

Pernille på 1. sagde ...

Det ser rigtig lækkert ud den må jeg bolde øje med.
Jeg tror at jeg kom til at kommentere på et gammelt indlæg i går, men der havde jeg lige et spørgsmål til din . Du havde lavet nogle minimuffings med noget lysrrødt stads ovenpå og dagen inden havde du lavet nogle med noget hvidt et eller andet. hvad var det ? vi skal nemlig have fødselsdag :=

Knus

MissMuffin sagde ...

Hej Pernille..
Nu bliver jeg lidt forvirret??
Tror du ikke det var hos Mrs. Cakeaholic du har set de minimuffins?
Knus

Pernille på 1. sagde ...

Tror du at det var det ... griner ja det kan da godt være, jeg har fået installeret det google reader og det er bare ikke altid at jeg lige ved hvor jeg er..... troede helt bestemt det var hos dig.... men du kan tro at de var fine... griner det er vist godt der snart er nogen her der skal have ferie :)

Knus