lørdag den 4. juli 2009

Smukke roser...




Når jeg står i køkkenet, har jeg den skønneste udsigt til havens stokroser, som næsten lige er sprunget ud. De er super flotte og meget store- den sartlyserøde er en klar favorit..
Min ferie er snart slut. På mandag skal jeg arbejde igen. Hvorfor er ferier altid alt for korte... Fortryder jeg ikke tog en uge mere..
I aften får vi venner på besøg i kolonihaven, så jeg håber vejret holder så vi kan grille og sidde ude. Det skal nok blive rigtig hyggeligt..
De sidste dage har vi snakket om at der lugtede lidt mærkeligt herhjemme og vi troede i første omgang at Emma havde brækket sig. Men vi havde lidt og ledt over alt og der var ikke noget at se. Igår da vi kom hjem fra Ikea lugtede der altså temmeligt kraftigt og stadig kunne vi ikke rigtig lokaliserer lugten. Da jeg ville da en flaske vand i køleskabet blev synderen afsløret: En pose med en kugle mozzarella i lage havde fået et lille hul og var blevet rigtig dårlig derinde i køleskabslågen. Puha! Så jeg måtte igang med at rengøre køleskabet totalt! Jeg fik også støvsuget og vasket gulv, men sveden løb af mig til sidst! Fosrtår ikke hvordan man sku kunne få gjort ordenligt rent i den her varme!







4 kommentarer:

Madame sagde ...

Det er en fantastisk udsigt ud har - jeg elsker stokroser. Øv, det lyder ikke rart med mozzarellaen, der var blevet dårlig - og rengøring i denne varme er næsten ikke til at klare.

Ha' en dejlig dag - det lyder hyggeligt med besøg af venner til grill :o)

Piskeriset sagde ...

Ferier er ofte for korte - irriterende men sandt :-/

Til gengæld bliver det regnvejr i næste uge, så din ferie har nu været meget godt placeret :-)

Hav en delig lørdag!

MissMuffin sagde ...

Madame, stokroserne er virkeligt smukke. Der er hvide, lyserøde, pinke og så har vi en kæmpe stor mørkerød en, den er også meget smuk..
Det var virkeligt ikke særligt velduftende, men så blev køleskabet jo gjort rent:)
Ha en dejlig weekend:)

Piskeris: Ferier er nemlig for korte- især når der er sån en dejligt vejr. Det hjælper heldigvis lidt at det bliver dårligt vejr i næste uge:)

God weekend:)

Anette sagde ...

Smukke roser i har udsigt til. Rengøring har nu heller ikke høj prioritet ved os i disse dage men støvsuges og vaskes gulv skal der indimellem for Kenzo fælder en del pga varmen. god søndag til dig - og god grill aften.