søndag den 20. marts 2011

Emma på søndagstur..

Nu er solen kommet for fuld styrke, selvfølgeligt lige efter vi var en tur i Lundby Krat for at kigge efter anemoner- det var vidst lige tidligt nok:)
Emma nød som sædvanligt den lidt længere søndagstur. Det er utroligt sån en energi, som hun pludseligt kan trylle frem. Så er der nok ro resten af eftermiddagen:)
Nu hvor vejret er blevet godt og dagene lysere er det skræmmende at se, hvor mange i nabolaget der "pludseligt får hund".
De hunde der har sidder inde hele vinteren og kun har set indersiden af haven bliver pludseligt slæbt med på tur fordi solen skinner lidt.
Når forår og sommer er slut er det også slut for gåturene for mange af dem.
Det er sørgeligt...
Jeg går med Emma en gang hver dag uanset vejret, kun de gange hvor der har været snestorm har vi holdt os inde og har brugt haven.
Emma vil ikke ud og det er fint nok, for hendes ryg kan heller ikke tåle en masse kulde, så det passer nu fint.

8 kommentarer:

Miv sagde ...

ih, hvor er hun altså dejlig. De små ben har travlt, ser det ud til. Og ørerne der flapper :)
Hyggeligt!
Vi lufter også Falke hver dag. Han SKAL ud. Det er på gåturen de "læser dagens nyheder". Der skal snuses! Og om det er en kort, lang eller længere tur .. Det er ligegyldigt. Bare de ser andet end ruden med snotnæser på.

God søndag.

MissMuffin sagde ...

Miv, der er vireligt fut i de små fødder og luft under ørene:)
Emma kan også kun få en kort tur pga. hendes alder og fysik, men den tar os den tid, som den nu tar. Det er det eneste hun oplever på en dag!

Miss A sagde ...

Hej Miss M :)

Skønt billede, hvor selv ørerne blafrer :)

Jeg bor på 4. sal, så jeg er nødt til at gå ture med Cleo flere gange om dagen. Men jeg ville nu heller ikke være foruden. Det er jo både rart for en selv at blive rørt, det er godt for hunden og det er godt for sammenholdet mlm menneske og hund :)

De bedste hilsner fra
Anita
Liv og Mad

MissMuffin sagde ...

MissA, så bliver du selvfølgeigt nød til det.
Vi har fælles have og ville nødigt undvære den morgen og aften, men selvom den er der går vi en tur hver dag og så en lidt længere tur i skov, fjord eller strand en gang eller 2 om ugen, så Emma oplever lidt andet..

Eeyorenyk sagde ...

Haha - Der ser ud til at være luft under poter og øre for hendes vedkommende. :p

MissMuffin sagde ...

Eeyorenyk, der er ca. 10 min. batteri i sån en pekingeser og her når hun vidst også lige sit max-punkt:)

Eeyorenyk sagde ...

Så var det da godt at du fangede hende, inden batteriet løb tør. :p

Det er sjovt med dyr. Freja er heller ikke det mest aktive kræ i verden. At ligge i en solstråle er så meget bedre end at stæse rundt og lege... Men så lige engang imellem får hun et anfald og så har man en sand tornado i ti minutter, der er ved at vælte hele huset... For så lige pludselig at standse op midt i det hele og smide sig på gulvet, helt flad. :p

MissMuffin sagde ...

Eeyorenyk, jeg kan lige se det for mig, haha:)
Emma vil også godt lege engang imellem, men sjældent ret lang tid af gangen:)