lørdag den 26. marts 2011

Kolonihaven...

Efter en hyggelig tur inde i byen smuttede vi lige forbi kolonihaven for at se hvordan det hele så ud derude- noget mere brunt og trist end på dette billed fra maj 2009:)
Dog var det ikke det brune og våde der gjorde os i rigtig dårligt humør, men naboerne!
Grunden er lang og smal og de har klippet hækken hele vejen ned mellem vores haver til 1.50 m, så nu kan vi glo lige ind til hinanden!
Hold nu fast, hvor blev jeg bar pissesur og vi skyndte os at køre, så jeg ikke nåede at gå derind og skabe mig!
I efteråret snakkede vi om, at den skulle klippes lidt ned, for den må max. være 1.80 m, men var nok li omkring de 2 m. og det sku vi selvfølgeligt ha rettet op på her i foråret.
Nu har de så bare klippet den ned!
Så ikke nok med, at vi skal høre på dem råbe til hinanden og af deres hunde, som konstant gør, nu kan vi ikke være derrude ude at de glor ind.Sidste sommer var det faktisk sån, at vi ærgede os hver gang vi kom derud og så at de var der.
Vi købte kolonihaven for at have et sted, hvor vi kunne slappe af og nyde roen sammen, men det er ikke til med dem som naboer.
Ikke nok med det, så har de også lavet et ordenligt hul i hækken ene hjørne.
Et mirabelletræ var vokset op imellem hækken og at dømme efter tykkelsen har den nok været der i 5-10 år, selvom den ikke må være i hækken efter kolonihavens bestemmelser. Den har de også fjernet og så bar væltet træet ind til os.
Nu kan deres store hunde nemt komme ind i vores have....
De er der rigtig meget og er allerede medlem af bestyrelsen, for de er vidst af den slags, der bar elsker at håndhæve regler og være efter andre.
Nu kan de da hvertfald rigtig kigge ind til os og se, om vores kanter ved hækken er brede nok eller om vi planter noget "ulovligt".
Ligenu snakker vi faktisk om, at vi sælger den, men har aftalt, at vi vil tænke over det li et par dage.

Øv, hvor er jeg skuffet!!

9 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Argh! Jeg var også blevet sur! Lad mig gætte - de er ikke lige den diplomatiske og lyttende type?

Anja sagde ...

ØV!! Det er sgu træls!

Janne B.T. sagde ...

Hold kæft hvor er det ærgerligt! Og i kan vel dårligt nok klage til bestyrelsen, når de er en del af den? :(

MissMuffin sagde ...

Piskeris, bestemt ikke.
De er helt bestemt søde nok, men sån meget overengagerede og meget glade for at have ret..

Frk.B, det er bare rigtig trælst!

Janne, det hjælper nok ikke meget, for det er jo heller ikke sån, at de har gjort noget forkert ved at klippe den i og med, at den var for høj ifølge reglerne..
Jeg synes bare, at de burde ta lidt hensyn til, at vi har givet udtryk for at den ikke måtte blive for lav...

Sifka sagde ...

Det er vel ikke helt reglementeret at skubbe træer ind til naboen? Øv, hvor ærgerligt. Jeg ved godt, at man skal komme hinanden ved i kolonihaverne, og synes i grunden også, at det er en god tanke, meeen lidt hensyn kan man vel godt udvise?

carla sagde ...

synes I gør det rigtige ved ikke at gå ind i konflikten... det lyder ikke som nogle, man kan løse noget med. Men det er da også for ærgerligt at sælge pga. dem, hvis de er den eneste grund.

MissMuffin sagde ...

Sifka, det er det selvfølgeligt ikke, men det kan være et uheld at det røg ind til os.
Vores have er aflåst, så de kan ikke komme ind efter det..
Havde bare forventet, at de lige ville kontakte os på mail eller sms, når der sku klippes i hækken, så vi ku hjælpes af..
Selvfølgeligt skal man komme hinanden ved, men tror de fleste sætter pris på, at der også er lidt privatliv. Det har vi slet ikke nu..

Carla, jeg tager konflikten med dem næste gang, men jeg har et heftigt temperament, så det er bedst jeg lige damper af først:)
Haveforeningen er nok ikke som vi forventede, så jeg vil nok gerne sælge den og finde en anden, hvor der ogå er andre unge mennesker..
Det lyder ikke helt, som Kristian ved hvad han vil endnu..

Miss A sagde ...

Hej Miss Muffin :)

Hvor er det bare et sødt kolonihavehus :)

Jeg er ked af at høre, at det ikke går så godt med naboerne.

De bedste hilsner fra
Anita.
Liv og Mad

MissMuffin sagde ...

Tak MissA:)
Det er også et fint lille hus og en dejlig stor endegrund, men naboerne larmeog jeg synes generelt, at bestyrelsen er sån lidt emsig derude..