lørdag den 18. juni 2011

Så nem...

Åha, jeg er alt for nem:)
Skulle bar li ha fat i en sort pastafarve til en fremtidig kageprojekt, men da jeg stod nede i Fru. Ronne mistede jeg (næsten) al selvbeherskelse, haha:)
Med hjem kom hvertfald 4 små pastel-farver og sån nogle fiduser til at forme og lave mønster med..
Jeg kunne ha købt meget mere, for der var også nogle ret fine udstikkere og noget fint krymmel, som jeg meget gerne ville ha haft fingrene i, men så mange penge synes jeg ikke lige jeg havde til at bruge på kagegrej..
Jeg har jo snart ferie, så der kommer jeg nok til at shoppe lidt også:)
Nu er samlingen af kagegrej udvidet, så jeg må vidst snart ha fundet en større dåse til det, for de 2 jeg bruger nu er vidst ikke store nok.

11 kommentarer:

Anna Banana Butterhair sagde ...

Jeg kender det kun alt for godt. fru Rønne er virkelig farlig at besøge :)

jeg har dog efterhånden lært at beherske mig da Kæresten har indført et rimelig stramt nulvækst forbud herhjemme i mit køkken! Mega træls. Jeg synes nemlig at jeg har AAALT for lidt kagegrej :)

MissMuffin sagde ...

Anna, så meget kommer Kristian aldrig til at bestemmme herhjemme:)
Det er rart med lidt nyt, for så har jeg også udstyret til et par kageprojekter, som jeg har udset mig. De bliver nok ikke lavet i nærmeste fremtid, men nu har jeg, så jeg bar kan kaste mig ud i det ved lejlighed..

Anna Banana Butterhair sagde ...

Hehe... Nej min kæreste får heller ikke lov at bestemme ligeså meget når vi engang flytter et sted hen med et større køkken :DIndtil da må jeg prøve at begrænse mig, men det kommer nu også til tider helt naturligt som fattig studerende :) Så længe han ikke sætter begrænsninger på mit kogebogsindkøb, så klarer jeg mig med det udstyr jeg har ;)

MissMuffin sagde ...

Anna, kender godt det med et alt for lille køkken- men det er jo deres skyld, ikke vores:)
(Eller Kristians skyld, for det er mest ham der synes vi skal blive boende her fordi det er rigtig billigt og jeg snart skal på su igen)..
Kogebøgerne er ikke min store last lige for tiden, så det tager han meget roligt:) Nogle gange skælder han ellers lidt ud over samlingens størrelse!

Anna Banana Butterhair sagde ...

Herhjemme er vi heldigvis begge ret enige om og klar til at flytte fra vores tre-værelseslejlighed. Der er bare lige nogle studier der skal gøres færdige og noget arbejde der skal findes inden drømmen om et nyt og større køkken (og mere køkkengrej) kan blive realiseret :D

Men jeg er jo også sådan et tålmodigt menneske (NOT!!)

Kathrine sagde ...

Har fru Rønne en hjemmeside? :)

Jeg har efter blognavn skifte mistet alle læsere, håber du vil melde dig hos mig igen?

MissMuffin sagde ...

Trine, ja det har den- eller Fru Rønne har, det var mig der fik skrevet forkert:

http://www.fruronne.dk/

Det er en lille kaffe-te- og altmuligtandet lækkert-butik i Aalborg, der også handler lidt med specialkøbmanden, så de har lidt lækkert kagegrej også..

Camilla (Himmelske Kager) sagde ...

Uha, det kender jeg godt. Jeg ejer vist slet ikke rygrad hvad angår kagebutikker. Jeg synes nu alligevel, at du besidder en vis form for selvbeherskelse siden alt dit udstyr kan være i to dåser...

MissMuffin sagde ...

Camilla, det ku jeg sagtens forestille mig:)
Mine udstikkere og mine pastafarver kan lige være i æskerne, men krymmel og en slags fylder næsten en helt hylde i en af køkkenskabene..
Nu laver jeg jo heller ikke så mange store og flotte kager som dig, så jeg har slet ikke brug for alle de fine sager (som jeg ikke rigtig kan finde ud af alligevel:) )..

Piskeriset sagde ...

Det kender jeg godt. Og så har man 'desværre' pludselig så meget, at man bliver nødt til at lave kager for at få det brugt :-D

MissMuffin sagde ...

Ja, puha:)
Jeg blev bar nødt til at købe den lille sampak, for en af mine gode veninder er så meget gravid, at det kan ske hvornår det skulle være og når jeg ikke ved om det blir en lille prins eller prinsesse, så må jeg jo helgardere mig på farve-fronten:)
Man kan da ikke komme på barselsbesøg uden at have kage med vel:)