mandag den 19. september 2011

Øko-tip

Jeg prøver at købe så meget økologisk som muligt, men det halter især ved kød og kødpålæg, for det er altså ret dyrt.
Netto har i denne uge Hangegals kødpølser på tilbud til 18 kr. Det ca. 10 kr. billigere end hvad de normalt koster, så jeg har købt et par stykker til fryseren.
Nu er jeg ikke særligt stor fan af ret meget kødpålæg, for jeg synes tit at det bliver for salt og gummi-agtigt, men kødpølserne fra Hanegal er jeg ret vild med.
Jeg har aldrig smagt den med svine- og oksekød, men den med hønsekød er altså rigtig god- man kan også få en rigtig god kyllingepølse, men den har Netto ikke.
Så bare lige et lille øko-tips herfra hvis der er nogen, som også er vild med dem:)

7 kommentarer:

Fru Buur Bækgaard sagde ...

Fedt - det skal jeg helt sikkert kigge nærmere på!

Maria sagde ...

Dem har jeg også lige købt. Men jeg tænkte slet ikke på at jeg også kunne købe til fryseren. Tror du at konsistensen vil være god nok efter en frysetur?

Fakta har faktisk også en kødpølse til 20 kr. som også er ret god. Den plejer jeg at købe men Nettos blev lige alternativet i denne uge.

Husk min give away, så du har noget at bære dine indkøb i :)

Sommerhusliv Hele Aaret sagde ...

Uhm... de lyder lækre.
De skal da prøves.
Tak for tippet.

Knus Susi

anse sagde ...

jeg skal da helt sikkert forbi netto endnu en gang :) du burde lige se mit seneste indlæg, jeg fandt også lidt gode varer i netto til ingen penge

Piskeriset sagde ...

Det kan da være, jeg skal prøve dem. Jeg har et lidt blandet forhold til kødpølse, men elsker at prøve nye ting, så... :-)

Marianne sagde ...

Du skal prøve at købe spegepølse fra Rema 1000. Økologisk og meget fedtfattig. Var afhængig af den før jeg blev veganer :)

MissMuffin sagde ...

Fru B.B, det synes jeg du skal:)

Maria, jeg tænker at de sagtens kan klare en tur i frysren, men jeg har nu ikke prøvet det før. Det meste pålæg kan hvertfald sagtens klare en tur i fryseren:)
Er den også øko?
Jeg synes tit, at det kødpølse man kan købe er meget fed og fuld af e-numre, men kødpølse er mit ynglingspålæg:)

Susi, jeg synes hvertfald at de er lækre, men jeg er spændt på den med svin/okse, for den har jeg ikke prøvet før:)

Min Verden, jeg kan godt se at du har fået mange gode ting- jeg har også købt et par glas Dolmio til billige penge i sidste uge:)

Piskeris, kødpølse er noget af det eneste pålæg jeg gider, men det er tit i en rigtig dårlig kvalitet. De her er ret lækre, milde og ikke for fede..

diy, det skal jeg huske hvis jeg kommer i Rema- men jeg er ikke ret glad for den butik:)Kristian elsker spegepølse nemlig..