I blir godt nok spammet med mad-indlæg, men det er hvad jeg laver!
Går i skole, læser lektier, laver mad og går i seng. Inspirerende ikke?!
Ej, efter den her uge blir det hele nok mere normalt igen!
Disse kartofler fik vi til den lækre svinemørbrad, da Carsten og Charlotte var på besøg.
De er super nemme at lave og smager rigtig dejligt, med en dejlig sprød skorpe.
Opskriften er fundet hos Zoom Yummy, men jeg lavede den lidt på slump, så I får min version.
Parmesan Roasted Potatoes (4 pers.)
800-900 g. kartofler
2 dl. friskrevet parmesan
½ spsk. sød paprika
1 tsk. salt
½ tsk. peber
1 tsk. hvidløgspulver
Skræl kartoflerne og skær dem i små både.
Kom dem i et ildfast fad.
Bland parmesan, paprika, salt, peber og hvidløgspulver godt sammen.
Hæld det over kartoflerne og bland det rigtig godt.
Bag kartoflerne i ca. 45 min. ved 200 grader.
De kommer til at se noget "våde" ud undervejs, men de skal nok blive gyldne og sprøde til sidst:)
4 kommentarer:
Nammenam! De skal bestemt også prøves. Rigtig god weekend.
Hyggemor, de blev også ret lækre:)
God weekend:)
Bliv endelig ved med mad-spammingen, det sparer mig for en hel del tid, at du planlægger for mig, ha ha ;o). Go' weekend
hulebo, det gør jeg så:) Så kan du imens vente i spænding og se hvad du skal have de næste dage- men det blir usundt:P
Send en kommentar