lørdag den 3. marts 2012

En ulykke kommer sjældent alene..

Jeg er desværre ikke en af dem, som skattefar sender en pæn slat penge imod på mandag. Jeg er derimod en af dem, som skal betale penge tilbage. Ret mange penge faktisk!
Øv! Nu er det vidst på tide, at jeg får sat mig ordentligt ind i de der regler om fradag, hoved- og bikort, befordring g jeg ved ikke hvad, for det her er simpelthen for surt.
Og ikke nok med, at jeg det næste lange stykke tid kommer til at lide under, at de her penge skal betales tilbage, så døde 2 par af mine ynglings-jeans den her uge!
Som de fleste andre piger elsker jeg at shoppe, men jeg hader virkeligt at købe bukser!
Alligevel købte jeg to nye par idag. Magen til de go'e, gamle, som afgik ved døden og så til den fornuftige pris af 99 kr. pr. par. H&M er min bedste ven idag:)
Nok er jeg fattig, men bukser kan man ikke undvære!

8 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Argh ja - det med at betale kender jeg desværre godt, men heldigvis vidste jeg, at det ville komme. I år er så også første gang, jeg skal betale tilbage - normalt er det den anden vej, og det er jo lidt sjovere :-)

Tillykke med buksefundet - så skal du alligevel ikke gå med måsen bar, hehehe :-D

Marie Rytter sagde ...

Øv øv øv... Jeg kender det godt. Er i nøjagtig samme situation. Synes man burde ha et fag i skolen, der hedder "Selvangivelse og andre voksenting" - for jeg er ELENDIG til det der. Og man burde vel efterhånden ha' styr på det :)

MissMuffin sagde ...

Piskeris, jeg har desværre skulle betale en smule tilbage før, men det er ved at væe nogen år siden.
Den her gang er det rigtig mange penge- også fordi, at jeg ikke bare kan arbejde løs og få tjent de penge, for så ryger SU'en jo...
Heldigvis ingen bar mås- eller bare lår, for det var ved inderlåret at de andre døde:)

Marie, det synes jeg også! Dumme indviklede skattesystem! Og ja, det burde man... Min stedfar har dog nærmest altid lavet mit og jeg sku nok bar ha hørt lidt mere efter der- det er bare så kedeligt:)

Eeyorenyk sagde ...

Jeg kan altså virkelig anbefale at finde en revisor og få ham/hende til at bruge en time på det. Jeg gjorde det for et par år siden, gennem min onkels firma. Det tog fyren mindre end en time, men så var alle fradrag og diverse ordnet rigtigt, alt var noteret og korrekt sat ind. Det år skulle jeg nemlig også betale penge tilbage. Året efter var min gæld udlignet og jeg fik små 1200 kr. udbetalt. I år, året efter igen, får jeg 5000 kr tilbage.

Læg også mærke til om din tilbagebetaling er nødvendig rent fysisk. Under et eller andet beløb, så behøver du nemlig ikke have pengene op af lommen nu, men kan få ordnet det, så du betaler lidt mere i skat fremover og så afdrager på den måde. :)

Maja sagde ...

Ja, du er i hvert fald ikke den eneste, der skal betale meget tilbage i skat - det er sq træls. Men tillykke med de nye bukser:)

Bitten sagde ...

Som du nok har opdaget, kommer jeg også til at leve et liv i endnu mere fattigdom de næste mange måneder på grund af klamme skattefar. Jeg har ondt af os!
Agter at få en professionel til at se på mit skattehalløj næste gang - selv om årsagen denne gang var noget rod med min tidligere arbejdsplads.

Camilla sagde ...

sikke noget møg :o( Vi skal vist heldigvis have penge tilbage i år, men sidste år var et en MEGET slem omgang, og det er bare sjældent der er plads i økonomien til sådan en omgang!

Men det var godt at du fandt dig nogle pris-venlige bukser :o)

MissMuffin sagde ...

Eeyorenyk, det var godt nok et fornuftigt og økonomisk ansvarligt tiltag:)
Jeg får en af mine veninders kæreste til at gøre det, for han er bankmand og har helt styr på det! Det var desværre overgangen fra fultidsarbejde til deltidsarbejde der gjorde, at mit fradrag blev brugt 2 steder. Jeg havde bare så travlt med studiestart, at jeg ikke var opmærksom på det.

Maja, vi må lide sammen:(

Bitten, jeg synes også, at det er synd for os! Men jeg håber lidt på, at jeg kan få det lavet sån, at jeg kan afdrage det via min løn, for jeg kan ikke lige finde 10.000, slet ikke nu hvor Emma skal opereres.

Camilla, dejligt med penge tilbage! Jeg kan hvertfald ikke finde dem- jeg kan jo ikke engang bare arbejde mere, for så ryger SU'en jo!