tirsdag den 21. januar 2014

Grønkålssalat med avocado, feta og granatæble


Åha ja, det er en udfordring med de madbilleder når der er mørkt og man bare er helt vildt sulten.
Denne salat er ret lækker, så I må bære over med det noget uskarpe billede.
Normalt er jeg ikke så glad for kål, men grønkål er jeg blevet ret glad for. Især fordi man kan købe det i Kvickly, hvor det er skåret og skyllet. Sååå nemt!
Grønkål kan dog godt blive lidt tørt, så brug rigeligt af en god olie og en fed feta. Ikke noget med de der tørre salattern. Rigtig feta fra blok smager bare bedst!


Grønkålssalat med avocado, feta og granatæble (2 pers.)
2 håndfulde hakket grønkål
1 stor avocado, i tern
½ granatæble, kernerne
100 g. feta
½ dl. olivenolie
saft af 1 mandarin
salt, peber


Bland grønkål, avocado og granatæble i en skål.
Rør olie og mandarinsaft sammen og krydder med en smule salt g peber. Bland det i salaten til du synes det er passende. Smulder fetaen over og server.

4 kommentarer:

Marian N. Larsen sagde ...

hvor er den fin og så oser den også af sundhed! tak for tippet!

MissMuffin sagde ...

Den smager skønt- den fede feta og avocado klæder sådan en omgang kål:)

Helene sagde ...

Jeg lavede den her forleden, da vi fik besøg af min veninde og skulle have noget nemt tilbehør til en vildsvinekølle vi havde i fryseren. Jeg glemte mandarinsaft og blandede i stedet saften fra granatæblet i olien og vendte grønkålen i det. Det var også lækkert. :)

MissMuffin sagde ...

Helene, vildsvinekølle lyder lækkert:)
Granatæblesaft er mega lækkert, så det kan man roligt bruge hvis man får en masse af det til overs:)