fredag den 18. oktober 2013

Tiden flyver...


... Og den flyver virkeligt stærkt.
Det er ikke fordi, at jeg ikke har lysten til at blogge eller jeg ikke laver noget, men der er simpelthen for få timer i døgnet til alle de ting jeg gerne vil. Jeg når simpelthen ikke bloggen, for den er nemmest at skære ud af dagligdagen, når der skal være tid til praktik, gode gåture med Dolly, venindehygge, kærestetid, arbejdet i Hjerterummet, nyt studiejob, rigeligt med søvn og alt det praktiske arbejde herhjemme. Jeg er en travl dame for tiden!

Jeg mistede jo min oprindelige praktikplads og fik tildelt en plads, som jeg ikke havde nogen indflydelse på og jeg egentligt var meget nervøs for om jeg kunne klare. Ja, jeg frygtede faktisk at jeg nærmest ikke kunne slæbe mig igennem de 4 måneder, for umiddelbart er det ikke nogle rammer jeg tænder på, nærmest det modsatte. Alligevel besluttede jeg mig for, at jeg skulle have det bedste ud af det og jeg valgte at være ærlig om mine bekymringer. Heldigvis er de rådgivere, som jeg er under vingerne på super søde og super forstående, så jeg har fået en rigtig god praktikplads, der virkeligt matcher de udfordringer, som jeg netop mangler for at kunne udvikle mig fagligt. Så der er drøn på min faglige udvikling og jeg suger det til mig, for praktikken bekræfter mig i, at jeg forstår nogenlunde hvad der foregår. Dagligdagen er meget praktisk orienteret og jeg bruger rigtigt meget tid sammen med deltagerne, samtidig jeg får lov til at dyrke mine passion for bagning og boligindretning. Det er endt med at være rigtig godt, så jeg er glad og lettet.

Håndværkerne er ved at være færdige her i Olivia og det har virkeligt været et langt og sejt og grimt træk, der har taget næsten et år. Puuh, sådan nogle forsikringssager er ikke for sjove. Det giver ro, at huset nu er tæt, vi får vores soveværelse igen og badeværelset er lækkert.
Nu står weekenden for døren og den bliver også travl, men med masser af gode ting. Fødselsdag med søde piger, et lækkert restaurantbesøg med en spændende dame, besøg hos min søde mormor, indretning af soveværelset og måske en lille bitte tur i Ikea.
God weekend!

5 kommentarer:

loppemor sagde ...

hej puha du løber :) husk og passe på dig selv :) og rigtige god og hyggelige weekend til dig

Ninna Kondrup sagde ...

Hvor er det dejligt at høre, at der nu er op til flere gode ting på positivkontoen. Det har vi ALLE brug for, ellers bliver livet godt nok for surt. Og med hensyn til din uddannelse og pt. praktik, kan jeg fortæller dig, at jeg selv har været indenfor dette fag i ca. 30 år. Jeg startede som sekretær i socialforvaltningen i den daværende Dronninglund Kommune og tog igennem årene den kommunale uddannelse og dermed socialformidler. Min sidste arbejdsplads var i Aalborg Kommune - først på Vest, der siden blev lagt sammen med Centrum. Så måske møder du eller har mødt nogle af mine tidligere kolleger. Jeg vil ønske dig held og lykke med dit videre forløb - og jeg synes virkelig, at du er en ildsjæl.

Kirsten sagde ...

Hvor er det dejligt at læse, at din praktik - trods alt - er blevet rigtig god. De bekymringer du havde før start, har åbenbart vist sig, at blive gjort lidt "til skamme" ;-) heldigvis for det. Det er måske også sundt nok - ind i mellem - at blive smidt ud i noget, man slet ikke kan se sig selv i...

Held og lykke i din videre uddannelse ;-)

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Kender det godt, det med tiden der flyver. Og mon ikke også, at det rammer mig endnu en gang, nu hvor jeg starter op i praktik på mandag!!!! :)

Håber du får en dejlig weekend, og hils lige den spændende dame fra mig ;) God tur på Snerlen :) <3

MissMuffin sagde ...

loppemor, der løbes stærkt :)
Får jeg bare min søvn plejer jeg godt at kunne følge med- ellers bliver jeg hvertfaldt temmelig gnaven :)
God weekend:)

Ninna, det er lidt sjovt, for vores historie er jo ret ens. Jeg er jo uddannet sekretær fra Brønderslev Kommune og har så godt nok taget hele vejen omkring Uni for at blive rådgiver, men det var kun fordi jeg blev dårligt vejledt omkring muligheden for socialformidler, for ellers var det nok sådan en jeg var endt med. Meen, jeg er nu også glad for at få en universitets-uddannelse:)
Jeg elsker det her fag og skal snart til at lære begrænsningens kunst, så jeg ikke kører sur i det :)

Kirsten, det er den, men det er kun takket være personalet. De har virkeligt gjort alt for at det skal blive godt for mig. Det er sundt at blive kastet ud i noget nyt ja, men uanset hvad, så vil en praktik altid være lidt overvældende som studerende og så er det bare lidt uoverskueligt når rammerne er lidt alternative.. Heldigvis ender det godt og jeg koncentrere mig om at få det ud af det jeg skal.

Kristine, den flyver virkeligt afsted, især når man så også skal nå en frygteligt masse i fritiden!
Jeg skal hilse damen og tænke på dig når jeg mæsker mig i god mad :)