Om Mig

MissMuffin er en blog om de små ting i min hverdag, der gør det hele lidt bedre.
MissMuffin tænker du nok. Hvor er de muffins så lige henne? Dengang jeg startede bloggen i 2008 var her en del muffins. Jeg bager dem stadig, men ikke så mange som før. Bloggen udvikler sig sammen med mig og repræsenterer det, som jeg er optaget af nu og her, så den kunne have heddet så meget andet. Jeg elsker nu det navn, så for mig kan det ikke være anderledes.
Bloggeren bag MissMuffin hedder Sabina, er 27 år og fra en lille by i Nordjylland. Nu bor jeg i Olivia, mit himmelblå byhus i midten af Nørresundby. Her bor jeg sammen med Kristian, min kæreste gennem 10 år.
Vores familie tæller også pekingeseren Dolly og den haleløse kat Frede.
Januar 2015 er jeg færdiguddannet Socialrådgiver og glæder mig til at skulle ud og arbejde, for jeg elsker socialt arbejde.
På bloggen er der af og til anmeldelser af kogebøger og test af sponsorerede varer. Jeg modtager aldrig penge for at skrive om produkterne og alt hvad jeg skriver er udtryk for min egen personlige mening. Jeg vælger med hård hånd selv hvad jeg mener er relevant for både mig selv og bloggen og jeg skriver ikke om produkter, som jeg aldrig har testet.

Ingen kommentarer: