tirsdag den 8. november 2016

Grønne bananpandekager

I hverdagen har jeg ikke tid til den slags, men i weekenderne gør jeg gerne lidt ekstra ud af morgenmaden.


De her nemme og lækre bananpandekager fra Vanløse Blues er et sikkert hit. Portionen er ret stor, så jeg har spist dem kolde som morgenmad eller en lille snack og der smager de også bare rigtigt godt.
Til morgenmad blev de spist med lidt vaniljeskyr og toppet med kokos, blåbær og tørrede granatæblekerner. Spinaten kan slet ikke smages, så sarte sjæle kan også være med her :)

Grønne bananpandekager (2-3 pers.)
2 meget modne bananer
2 æg
2 håndfulde frisk spinat
2 dl. mandelmælk
1 tsk. vaniljepulver
1 nip salt
2 dl. boghvedemel
1 tsk. bagepulver

Blend bananer, æg, spinat, mandelmælk, salt og vaniljepulver sammen til der ingen klumper er.
Tilsæt boghvedemel og bagepulver og blend igen til dejen er helt jævn. Den er lidt tyndere end min normale pandekagedej.
Varm lidt kokosolie op ved middel varme og steg pandekagerne heri. Brug ca. ½ dl. pr. pandekage.
Vend dem når de bobler fint i overfladen- hold godt øje, for de bliver hurtigt lidt mørke.