lørdag den 19. juli 2014

En lille update


Tak for de mange hilsner til mit forrige indlæg.
De sidste 3 uger har føltes som 3 år. Det har været så frygteligt, at skulle se sin bror kæmpe for sit liv. Heldigvis ser det ud til, at han klarer den uden de store men, men der er stadig lang vej endnu og masser af genoptræning i sigte.
For jer, der følger mig på Instagram kan I se, at der er begyndt at ske lidt igen. Jeg fosøger at indhente det forsømte med kærestetid, ekstra gåture med Dolly, havearbejde og vasketøj og hygge med mine uundværlige veninder. Hver dag tilbringer jeg selvfølgeligt også nogle timer på Aalborg Sygehus hos min bror, men efter nærmest at have boet der, så er det rart at mærke hverdagen lidt igen.
Lige pludseligt begynder der nok også at ske lidt herinde igen, for kameraet gemmer vidst på lidt billeder, så når tiden og lysten er der, så må de hellere sættes lidt i system:)
Nyd sommeren :)

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg er en af dem der aldrig får skrevet i kommentar feltet. Jeg sluger dine indlæg og jeg søger tit dine opskrifter når jeg er tom for ideer. I sommer har jeg ikke haft den store tid til at følge med i blogs, er er da ved at få kaffen galt i halsen da jeg kommer ind til din blog.
Det gør mig så ondt at din bror og du har været igennem noget så frygtelig. Jeg ønsker jer alt muligt godt fremover.

Marian N. Larsen sagde ...

Jeg håber virkelig det går bedre med din bror. tiden tager hurtigt en drejning når den slags sker, men det er heldigvis let at prioritere hvad der er allervigtigst. Sender dig kram og tanker - og ønsker din bror god bedring efter ulykken.

justlove2ndhand sagde ...

kære MissMuffin,

det er dejligt at læse, at det går fremad, det er positivt, og i så vanskelig tid, er det bare med at tage 1 dag ad gangen.

pas på dig selv,og godt med kæreste og venindetid. Det giver overskud til at du kan være der for din bror.

bedste tanker
Smil Lene :0))