fredag den 18. december 2015

En lille hyggekrog...


Duftlyset er købt i Bahne. Jeg er vild med det! Jeg har også en makker i sort der dufter af "Fresh Water". De kan anbefales, for de er ikke for tunge og parfumerede.


Lørdagen starter næsten altid med en hyggestund i mit vindue i køkkenet. Lige nu er Dolly her jo, så først skal der lige morgenluftes, men så indtages kaffen efterfølgende i blødt tøj og med udsigt over torvet. Her er der gang i den fra tidlig morgenstund og der handles frugt, grønt, kød, fisk, ost og æg her et nogle timer hver lørdag.
Olivia afleverede vi i søndags. Det var både en stor sorg og en stor lettelse. Jeg knytter mig meget til de steder jeg bor og sammen med min første lillebitte lejlighed i Frederikshavn har Olivia en helt særlig plads i mit hjerte. Jeg kommer til at savne alle krummelurene, stemningen i huset, den skønne have og mine høns.
De nye ejere er sååå søde og glædede sig så meget til at flytte ind og det lettede mig helt vildt. De passer bare godt til Olivia og jeg ved, at de vil nyde at bo der.
Her i Ågade er tingene noget anderledes, men jeg trives med min lille lejlighed og placering midt i byen. Her bliver aldrig lige så hyggeligt, men her er rart at være og det passer godt til hvor jeg er lige nu. En dag skal jeg i hus og have igen, men lige nu er det bare lækkert ikke at have så mange forpligtelser og midtbyen lige uden for døren :)

1 kommentar:

Anonym sagde ...

glæder mig så meget til at læse dine indlæg