fredag den 29. maj 2009

Dagens fangst..

Åh ha, og mig som ingen ting skulle ha:)
6 champagneglas i crystal, 1 smuk karaffel, 12 isacietter, et stort cremefarvet sengetæppe, en lille brødkurv og så et sjovt fuglehus. Alt sammen fra Lene Bjerre- og her er for lidt over 400 kr!
Sengetæppet, brødkurven, halvdelen af assietterne og fuglehuset er købt ud til kolonihaven.
Champagneglassene og karaffelen er købt hjem til, men måske de skal med på sommerferie i kolonihaven? Lidt luksus skader vel ikke:)
Vi var derude kl. halv6 og kl. halv10 var vi inde. Solen stod lige på, så det var hårdt at stå i kø til sidst. Også fordi jeg havde fået alt for meget tøj på til det dejlige vejr, men morgenen var jo kold..
Lagersalget foregår uden for Nibe i en gammel lade. Der er virkeligt smukt omkring Nibe. Fjorden, bakkerne og de grønne marker. Mange er enige, for det ene smukke hus efter det andet bygges derude, og jeg forstår dem godt!

Nu vil jeg tage cyklen ud i den nærmeste genbrug, for jeg mangler nemlig glas ud til kolonihaven. Måske jeg kan finde nogen derude der er lidt sjove og ikke koster alt for meget..
Dejligt med en fridag:)

4 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Det var søreme en god pris for alle de ting! Pøjpøj med jagten på glas - og god pinse :-)

Mette Lykke sagde ...

Det er da hele ventetiden vær..
Skønne sager du har med hjem.

Anonym sagde ...

Hej sikken en god handel du har lavet men tror du nu at du kan have alle de ting i det lille hus men måske derfor du har købt fuglehus
kan i hygge jer i pinsen

MissMuffin sagde ...

Piskeriset: Jeg ville hvertfald aldrig gå ud i en butik og give prisen for det:)
Jagten på glassene endte kun med et fint blomstret fad..
God pinse til dig:)

Mette: Ja, det synes jeg også:) Og det nu også meget hyggeligt, man får snakket med en masse mennesker..

Mormor: Haha, tror du det ender med vi skal flytte ud til fuglene?! Jeg har sendt meget på genbrug, så der er masser af plads nu:) Og vi mangler endda stadig mange ting!