lørdag den 30. maj 2009

Tidlig morgenstund...

Dagen starter med solskin og det føles allerede lunt udenfor. Emma og mig har været morgenfriske og har gået en lille tur og nydt den dejlige duft af dugvådt græs og fuglesang.
Formiddagen idag bliver småtravl, for vi skal hente en del til kolonihaven. Vi har kun en lille, smart bil som bestemt ikke er velegenet til at transportere en masse i, så der skal køres en del frem og tilbage for at få det hele med ud i kolonihaven.
Der skal handles plantejord, blomster, haveredskaber og et par småting. Vi skal også lige ud at se på et sæt havemøbler...
Og så skal vi selvfølgeligt i haven og lave lidt i det dejlige vejr..
Gæster kommer der masser af de næste 3 dage, så det bliver bar rigtig skønt- men en udfordring, da vores køleskab stadig ikke virker:)

5 kommentarer:

Pernille på 1. sagde ...

Godmorgen med dig MissMuffin, ja det lyder som om du får en travl formiddag, det bliver da noget af et problem at skulle have gæster uden et køleskab der virker !

Vi har også været tidligt oppe her, Ludvig min mors lille hund som har været her i 15 dage bliver hentet nu i formiddag så det bliver underligt kun at have en hund igen :)
Knus og god pinselørdag

Anette sagde ...

God dag i kolonihaven - det bliver skønt når vejret er så godt. Jeg håber i får løst problemet med køleskab - det er svært at holde madvarer friske uden synes jeg. God pinselørdag.

Mette Lykke sagde ...

Godmorgen søde Muffin.
I får nogle herlige dage i haven, med godt vejr og gæster.
God pinse.

Anja sagde ...

Det lyder bare så hyggeligt med en kolonihave. Noget af det jeg savner mest ved at være flyttet til Aalborg for 4 år siden, er mine forældres have hvor man bare kunne dase i solen i godt vejr, kigge på blomsterne og mærke en svag brise mens man griller. Hvor jeg bor har vi godt nok en fælles have, men det er bare ikke det samme!

MissMuffin sagde ...

Pernille: Vi har haft travlt ja:)
Nej, det bliver lidt en udfordring, men køleelementer og køleboks er købt, så mon ikke det går:)

Jeg nød da jeg kun havde en hund igen, men Ludvig lyder nu også som en lille rolig fyr:)

Anette: Da vi så vejrudsigten for pinsen var vi også super glade!
Ja, det ikke så nemt! Men med køleelementer osv tror jeg nok det skal gå!

Mette: Tak! Jeg håber i nyder vejret og vandet i kerteminde!

Anja: Du må ha en kolonihave også:)
De steder jeg har boet efter jeg flyttede hjemmefra har også haft fælles have og det er jo fint nok, men det er jo aldrig det samme!