Nu hvor jeg ikke havde brugt alt den dejlige danske spinat fra posen, blev aftensmaden planlagt herefter. Vi fik disse lækre og sprøde pandekager med masser af grønt og sikke de mætter!
Ikke sidste gang vi får dem!
I opskriften skulle der tilsættes 1 spsk dild, men da jeg ikke kan fordrage dild undlod jeg det.. Næste gang vil jeg tilsætte lidt mere spinat og lidt flere krydderurter, måske basilikum.
Spinatpandekager(ca. 6 stk)
200 g mel
3 æg
4 dl mælk
3 spsk øl
1 tsk salt
1 spsk finthakket persille
1 spsk finthakket purløg
50 g spinat(du kan roligt tilsætte lidt mere)
Skyl spinaten og damp den i det vand der hænger ved. Hak den fint.
Pisk mel, mælk, æg, salt og øl sammen til en glat dej.
Rør spinat og krydderurterne i.
Lad dejen hvile 15 min.
Steg pandekagerne i lidt smør.
Vi fik tomatpesto, kylling, strimlet salat, fetaost, tomat og brøndkarse deri. Lidt dressing eller tzatiki ville lige have løftet den det sidste, men det smagte nu rigtig lækkert alligevel.
I eftermiddags var vi ved at køre træt i alt det computer-arbejde, og jeg fik Kristian lokket med i kolonihaven, men han mente nu kun han havde tid til at vi var der 1 times tid. Han er bare nærmest ikke til at drive derfra! Han skal li det ene og det andet og det tredje inden han har tid til at komme med hjem.. Altså:)
4 kommentarer:
Uhm, de ser lækre og sommerlige ud de pandekager:o)
De er også rigtig sommerlige Hanne, friske og sprøde:)
Nøj, hvor ser de gode ud! Jeg sidder lige her og suger al næringen ud af billedet! :D
Haha, er du sulten:) De var bare super gode.. rigtig sommermad eller bar en god stor frokost...
Send en kommentar