fredag den 1. maj 2009

Vidundermiddel..

De fleste damer bruger jo en formue på dyre cremer for at holde huden blød og pæn..
Jeg har i mange år sværget til baby-olie, det er så lækkert og holder huden blød hele dagen..
Der skal kun en lille smule til- jeg hælder mit på sån en lille forstøverflaske, spøjter det på lige idet jeg træder ud af badet og tørrer det så af..
Min favorit plejer at være Natusans med aloe vera og mandelolie, men den har de desværre taget ud at sortiment. Nu bruger jeg denne her, den dufter svagt af lavendel.. Uhm..
Skal sommerstængerne være ekstra lækre, så plejer jeg lige at gi dem et ekstra pift, for så er de dejligt skinnende..
Og så koster sån en flaske ca en flad 20'er, og hældes den på en forstøver holder den næsten en måned!

6 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Babyolie er helt sikkert et overset vidundermiddel. Jeg har gennem flere år ledt efter en god peelingcreme, da jeg let får tør hud om vinteren, og en overgang lavede min mor en til mig af olivenolie og salt.

Nu er jeg dog gået over til at blande babyolie og sukker, og det virker rigtig godt - blandingen peeler huden fint (uden at rive, hvilket store saltkorn godt kan, ligesom det udtørrer huden), og så bliver huden dejlig blød af babyolien.

Pernille på 1. sagde ...

Hvor var det dejligt med dit tips. Jeg vil straks i morgen formiddag gå op og finde den her natusan for jeg elsker duften af lavendler.
God dag til dig MissMuffin

Madame sagde ...

Hvor er det sjovt at læse, MissMuffin, jeg skulle lige til at skrive om min mandelolie, og det er jo næsten det samme - det er bare så lækkert. Huden bliver silkeblød :O)

MissMuffin sagde ...

Piskeriset: Jeg laver også nogle gange en scrub med salt, men måske jeg skal bruge sukker istedet. Jeg har bare hørt at salt er godt for den smule psoriasis jeg har.
men sukker skal da prøves:)

Pernille: Den er også rigtig lækker og mild i duften! Der er også lavet en bodywash i samme duft, den er også rigtig lækker. Serien hedder Bedtime bath...

Madame: Mandelolie er også super lækkert, men af en eller anden grund går Emma helt amok hvis jeg bruger ren mandelolie, hun bliver helt vild og vil slikke på mig, det altså noget trælst. Jeg ved ikke hvad der er så spændende ved den duft..

Anette sagde ...

Det lyder som et rigtig god tip. Det vil jeg prøve. Men hvor kan man få fat på sådan en forstøverflaske?
God week-end.

MissMuffin sagde ...

Jeg har en jeg genbruger fra dengang jeg kunne få den med mandelolie, det var nemlig i sån en flaske.
Men de kan som regel fåes i matas ved deres rejseartikler, i H&M eller på apoteket..
Men man kan også sagtens bar komme lidt i hænderne og smøre på...