søndag den 13. juni 2010

Nu flytter tomaterne hjemmefra...

Vejret idag er heller ikke noget at blive imponeret over idag, så det bliver vidst bar til et par timer i kolonihaven, hvor tomaterne bliver plantet og så ikke så meget mere... Vi kan ikke komme i kolonihaven hver dag for at vande tomaterne, så igår lavede jeg "selvvandingskasser" ved hjælp af et par pressinger og en bunke mursten, for jeg har ikke meget fidus til de skrøbelige flamingokasser man kan købe i dyre domme. Pænt er det ikke, men hvis det virker er det bar alletiders.
Herhjemme skal der også børstes hund, støvsuges, vaskes tøj og købes en smule ind.


Om en uge er jeg den, der tager til Bruxelles!
Jeg glæder mig helt sikkert, men den 13-timers bustur kunne jeg godt ha været foruden.
Vi skal bo på et dejligt hotel og jeg skal dele værelse med Kristina, så det er lige til at holde til.
Dagene har et stramt program, med primært fokus på EU og FN, men også en 3 timer seightseing fra bus, som vidst skulle være ret fornøjeligt.
Torsdag eftermiddag er sat af til shopping og hvad vi nu ellers selv gerne vil.
Udover belgisk chokolade, er der så andet jeg skal kigge efter, steder i kan anbefale at spise eller noget man bar skal se?

3 kommentarer:

Nina sagde ...

Hvis du kan lide øl, så vil jeg da anbefale dig at drikke Hoegarden og Leffe. Måske noget Trapist øl også. Da jeg var i Bruxelles med Handelsskolen (øh det er så godt nok 10 år siden), fik vi dejlig mad alle de steder vi var henne - men jeg husker ikke noget "specielt" mad fra Bruxelles....
Til gengæld var jeg ret skuffet over at se Manneken Pis - den var så liiiille bitte (nok sådan folk tænker om den lille havfrue også). Håber du får en god tur, jeg husker Bruxelles som en skøn by, som jeg gerne vil se igen :)

Piskeriset sagde ...

Håber flytningen går godt - det er altså ikke det bedste vejr i dag, men til gengæld skulle der kommer masser af sol om nogle dage :-)

MissMuffin sagde ...

Nina, Kristian har også snakket en del om øllen! Jeg kan rigtig godt li øl, så jeg er da helt sikker på, at det er noget vi skal ud at kigge nærmere på:)
Det belgiske køkken er ikke ligefrem kendt for noget særligt, men jeg vil bar heller ikke nøjes med junk en hel uge, så vi må se hvad der er at komme efter:)

Piskeris, det er gået ganske fint, så nu håber jeg at de kan klare sig derude helt alene i det store drivhus fuld af farer som tissemyrer og lave vandstande:)