søndag den 8. juli 2012

TEST: Konnerup & Co

Midt i eksamensræset landede der en lakrids-lækker kasse hjemme hos mig, som jeg i første omgang glemte alt om. Hvilket var lidt dumt, for det er nogle temmeligt dejlige lakridser:)
Selv skriver Konnerup og Co om lakridsen:

"Lakridsprodukterne fra Konnerup & Co. bliver fremstillet på en lakridsfabrik syd for Barcelona i Spanien, og den uovertrufne kvalitet er ikke til at komme uden om. Lakridsen har et udsædvanligt højt indhold af rålakrids, nemlig mellem 15-20 procent, der giver en smagsoplevelse ud over det sædvanlige." 

Nu er jeg ikke den store lakrids-spiser, men jeg kan godt smage, at det er god kvalitet. For som med god chokolade, så skal man også kun have et par stykker af denne lakrids, for at smagsløgene er tilfredsstillet af den intense smag.
Især salmiak-lakridsen bider lidt fra sig i forhold til andre salmiak-lakridser:)
Lakridsen findes i 3 varianter: Sød, Salmiak og Salmiak med chokolade.
Derudover findes der også en lakridspulver og en lakridssirup, som jeg endnu ikke har fået afprøvet- der ligger dog et lille projekt og venter på den rette lejlighed:)
Emballagen på lakridserne og lakridsstængerne er jeg vilde med; det sorte og pastellerne er bare sååå pænt:) Til gengæld er bøtterne med pulver og sirup dødsyge, så der kunne de altså godt lige oppe sig lidt!
Lakridserne koster 39 kr, lakridsstængerne koster 12 kr. og lakridssirup og lakridspulver koster 49 kr. De fåes bla. på Konnerup og Co's hjemmeside.
Da blogger-pigerne var her diskede jeg op med Sød lakrids og Salmiak med chokolade.
Pigerne var enige om, at de søde lakridser var lidt kedelige og alt for hårde. Bitten og Kristine var dog helt vilde med Salmiak med chokolade og de forsvandt temmeligt hurtigt. De var altså også gode!
Jeg synes selv, at smagen på Sød lakrids og Salmiak lakrids er gode, men konsistensen er for hård. De 2 stænger var dog mere behagelige i konsistensen.
Salmiak med chokolade var rigtigt gode, både den lækre smagskombination og konsistesen var lige som den skulle være.
Jeg kan desværre intet sige om pulveren og siruppen, for jeg har ikke prøvet dem endnu. Jeg har selvfølgeigt både duftet og nippet med stor tilfredshed:)

Overordnet set synes jeg, at produkterne fra Konnerup og Co skal have 5 ud af 6 stjerner.
Lakridssmagen er god og intens, men konsistensen er for hård på de almindelige lakridser og det trækker altså lidt ned i min bedømmelse.
Prisen er rimelig, for det smager rigtig godt og er en god kvalitet- nu skal de bare lige ha lavet noget ordenligt emballage til lakridsirup og lakridspulver:)

4 kommentarer:

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

Fin og ærlig beskrivelse af de her nye produkter. Jeg er VILD med lakrids, så jeg tror jeg ville synes godt om dem alle! De ser lækre ud og lyder gode. Og rigtig fedt med et godt alternativ til Bülow, den slags konkurrence er sundt og godt. Ærgeligt hvis man ikke kan købe dem mange steder? Nå men så håber jeg de osse sender et udvalg til mig:-)

MissMuffin sagde ...

Tante Sød, jeg prøver hvertfald at være så ærlig som mulig:)
Nu er jeg jo ikke den store lakrids-spiser, men jeg synes det var ret lækkert- og som du siger, et godt alternativ til Bülow.. Jeg kender desværre ikke til hvor de forhandles..

Piskeriset sagde ...

Jeg må prøve dem med chokolade og lakrids på et tidspunkt - det er en vinderkombination :-)

MissMuffin sagde ...

Piskeriset, gør lige det:) Kristine og Bitten proppede hvertfald dem i sig med stor fornøjelse:)