onsdag den 26. november 2014

Ønsker Julen 2014


Det er ikke fordi jeg får særligt mange julegaver mere, men derfor må man jo gerne skrive velvoksne ønskelister :) Der er skam flere at finde på min ønskeliste i toppen, men her kommer også nogle bud på gode gaver/gaveønsker :)  
Mine ønsker i år er lidt delt i to. Den første del er ren hygge og selvforkælelse. Jeg ønsker mig blødt hyggetøj, lækkert undertøj, øko-lækkerier til vintertør hud og velduftende lys, der kan forsøde juledagene og ikke mindst mine weekender.Anden del er nyt til garderoben. Jeg har nemlig fået job pr. 1. januar 2015 og skal allerede før mit eksamensbevis er i hus, starte som socialrådgiver. Det kræver en ny garderobe til mit nye liv som voksen! Jeg ønsker mig en skindnederdel, som bare passer til alt. Lækre skjorter i bomuld og silke, varm strik, bløde tørklæder og en taske til alt det skrammel jeg altid slæber rundt på. Så er jeg sikker på, at det hele bliver meget nemmere :)

7 kommentarer:

Ninna Kondrup sagde ...

Held og lykke med dit nye job. Godt gået. Og så allerede inden du er færdiguddannet. Jeg er bare lidt nysgerrig - måske du vil fortælle hvor det er?

Anonym sagde ...

Stort tillykke med jobbet, godt scoret.
Winnie

Anonym sagde ...

Lækker tillykke. Skal selv starte på nyt job mandag, og er også først færdig sidst i januar

MissMuffin sagde ...

Ninna, mange tak :) Ja, første ansøgning og første samtale, så jeg føler mig heldig! Det er inden for børne- og familieområdet. Mere vil jeg ikke afsløre her på bloggen :)

Winnie, mange tak :)

Tine, Tillykke med det :) Jeg tror der er flere fra vores hold der har fået job nu her efter hvad jeg sådan lige har hørt. Hvor har du fået job?

Christina sagde ...

Tillykke med jobbet :-)

katten89 sagde ...

Stort tillykke med det nye job! Og fedt med lidt inspiration til ønskelisten! :)

MissMuffin sagde ...

Christina, tak :)

katten89, tak :)