tirsdag den 20. januar 2015

Færdig!

Så kom dagen hvor jeg blev udlært og jeg kan nu kalde mig selv for Socialrådgiver :)
Eksamen blev fejret med min søde bachelor-makker med en ordentlig omgang brunch og lidt vindues-kigning. De søde madklub-piger lavede suprise på Uni med fine blomster. Hjemme ventede Kristian med fine pakker. Biletter til Thomas Helmig i Musikkens Hus på 1. række (så jeg rigtigt kan studerer læderbukserne :) ) og en lækker, læderindbundet notesbog som jeg ønskede mig til jobbrug. Den 30. er der dimission, så vi venter med at fejre det med lækker mad til den dag, for jeg er simpelthen såååå forspist efter brunh på Cafe Peace!
Så i dag bliver det bare til ostemadder og iskold cola, som er en af mine maaaange laster :)

Jeg har jo tyvstartet min karriere, for pr. 1. januar 2015 blev jeg ansat i en familiegruppe her i Aalborg i et vikariat. Deraf også stilheden herinde, for jeg kan ikke nå at tage billeder i dagslys og nogle dage kan jeg næsten ikke engang huske hvad jeg selv hedder når jeg kommer hjem, haha.. Mine nye kollegaer er helt vildt søde, men det er lidt overvældende med alle det nye og alt ansvaret.

16 kommentarer:

Matilde sagde ...

Tillykke med den nye titel ;-) Jeg kan godt selv huske det, da jeg blev færdig som sygeplejerske. Jeg havde følelsen af, at være blevet "tvangsmodnet" - ansvarsfølelsen fylder ret meget i starten, men det bliver bedre med tiden.....
Men endnu engang tillykke
mvh Matilde

Charlotte Kjeldgaard sagde ...

Stort tillykke med det! Det må være en fantastisk følelse :o) Jeg glæder mig til at prøve det om 1 1/2 år, når jeg er færdig med min uddannelse.

Piskeriset sagde ...

Tillykke med titlen - hvor er det godt gået! Og så skal man slet ikke kimse af ostemadder - det er - om muligt - min livret :D :D

Unknown sagde ...

Stort tillykke

Anonym sagde ...

Til lykke! :-)

Anonym sagde ...

Hurra hurra hurra - stort tillykke smukke :D Vi er stolte af dig :D Knus S

Maria sagde ...

Tillykke og godt gået!

Janne Jacobsen sagde ...

Stort tillykke med uddannelsen og held og lykke i dit nye job.

Ninna Kondrup sagde ...

Hjertelig tillykke med veloverstået eksamen - det er jo sådan en dejlig følelse. Og så vil jeg ønske dig alt mulig held og lykke i fremtiden - som socialrådgiver. Et meget krævende job, men også spændende.

Unknown sagde ...

Tillykke!

Stor stor dag!

loppemor sagde ...

Tillykke med den stor dag 😊

MissMuffin sagde ...

Tak alle sammen :)

Prinsesse Suh sagde ...

Tillykke med det hele!!

Mette sagde ...

Stort tillykke til dig :)

Maria M sagde ...

Tillykke med det, også med jobbet! :)

Anonym sagde ...

Dimission :-)