lørdag den 24. januar 2015

Hverdagssmut..

Nede på havnen denne kolde januar-eftermiddag sad to ældre damer med tykke frakker, tæpper og en kurvfuld kaffe. Jeg tror, at de hyggede sig, sådan lød det hvertfald:) Den slags er virkeligt inspirerende synes jeg..

Min nye hverdag er spændende, men også lidt hård:) Synes dog at jeg er ved at finde rytmen, så både hverdagen og weekenderne nydes. Jeg er ikke fan af den der med at overleve hverdagen, for at kunne lade op i weekenden. Min hverdag skal også være god, også selvom størstedelen af tiden enten tilbringes på arbejde eller med at sove.
Fredag da jeg havde fri skinnende solen og kulden bed. Perfekt vejr til en laang eftermiddagstur ved fjorden mens solen stille gik ned. Så jeg samlede Kristian og Dolly op på vej hjem og så kørte vi ned til ynglings-ruten ved fjorden. Dolly nød det og sov temmelig godt i aftes:)
Dagen i dag er bare gået med morgentræning, lækker morgenmad, sneskovling, middagslur og frisørbesøg. Nu skal aftenen nydes med chokolade og en film:) En god lørdag hvis du spørger mig..



2 kommentarer:

loppemor sagde ...

Så smukke billeder 😊

MissMuffin sagde ...

Tak :) Fjorden i Nørresundby er et smukt område :)