søndag den 8. februar 2015

Soveværelsesdrømmerier...

Kelimpude ¤ By Garma Poster ¤ H&M Home duftlys ¤ Ikea tøjstativ ¤ Tykt tæppe fra Ellos ¤ Skjalm P urtepotter i messing ¤ H&M Home sengetøj i sart rosa ¤ H&M Home bakke i guld ¤ Puf i skind fra House Doctor ¤ Kelimpude

Når vi når til den her tid af året får jeg altid lyst til at lave en masse om herhjemme. Lige nu er det især vores soveværelse jeg drømmer om at give en mindre makeover, for det er temmelig forsømt og kedeligt- og det har det været nærmest alt den tid vi har boet her!
Det er heldigvis gratis at drømme, for lige nu er der ikke penge til en masse nyt, for vi har lige haft 2 sprungne vandrør og en vinduesviskermotor der stod af på Fiat'en. Typisk ikke?!
Tæppet og især puffen er en ret store udskrivninger, mens de andre ting er lidt mindre kostbare, så måske der kan flytte lidt ind alligevel...
Jeg ønsker mig især tæppet og de to kelim puder. Det vil passe såååå godt sammen med sengen og de andre småting i soveværelset. Jeg ville allerhelst have et kelim rosentæppe som nr. 7. her, men det er jeg sikker på at Kristian synes er alt for fimset, så jeg må nok nøjes med nogle puder, haha..

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Du har virkelig så fin en stil 😊

MissMuffin sagde ...

Tak :)
Jeg lurer stadig lidt på de puder- og på om Kristian på en eller anden måde kan overbevises om det tæppe :)

Unknown sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.