torsdag den 10. september 2015

Mit lille blå hus er til salg..
Mit lille blå hus, Drømmehuset Olivia, er til salg lige om et øjeblik.
Kristian og jeg har valgt at gå hver til sit efter næsten 11 år sammen og det betyder ikke kun et farvel til min bedste ven, men også til mit elskede hjem.. Av, siger jeg bare..
Så står du lige og mangler et fantastisk blåt hus midt i Nørresundby med verdens bedste have, så sig til. (Det kommer til salg hos mægler om 1 uges tid til ca. 1,7 mill, men skulle du nu lige stå og mangle det perfekte lille hus i Nørresundby er vi til at handle med ved en hurtig handel.)
Derfor er der også lidt stille her på bloggen, for der er meget at se til her bag kulisserne..
23 kommentarer:

Anonym sagde ...

Sender de varmeste tanker i denne tid, og håber at I begge kommer godt og hurtigt videre fra fine Olivia. Helt forståeligt at bloggen har været lidt stille på det seneste - vi venter gerne på at du er klar igen. Kh Helle

lis sagde ...

Nej det gør mig oprigtig ondt.

Unknown sagde ...

Det gør mig ondt at høre - håber I hurtigt finder nogle køber til jeres dejlige hus

Anonym sagde ...

Det gør mig simpelthen så ondt at læse... jeg håber sådan, at du og I hurtigt får lukket de døre, der skal lukkes, så I begge kan komme videre.

Alverdens tanker herfra.

/Kristina.

katten89 sagde ...

Årh det gør mig ondt at høre. Jeg håber du er okay og sender de varmeste tanker til dig. :(

Charlotte Kjeldgaard sagde ...

Århh, det er jeg ked af at hører! Jeg håber at du er nogenlunde okay, omstændighederne taget i betragtning, og at I hurtigt kommer af med huset og godt videre hver for sig.
Jeg følger dig stadig, når du igen er klar til at blogge. :o)
Mange varme tanker herfra.

Anonym sagde ...

Det er jeg ked af at læse, svært er det at gå hver til sit efter så mange år sammen og samtidig at skulle opsige sit drømmehus/hjem, du har beskrevet huset med så stor kærlighed og lagt så meget sjæl og varme i indretningen, men når du kommer på den anden side så skal du igen nok finde dit yndlingshjem, men som min svigermor sagde til mig engang: lykken er ikke kun hvor du bor, den følger dig hvor end du er.

Hav det godt og held og lykke fremover.

Hilsen Lene, en trofast læser :-)

Ninna Kondrup sagde ...

Det gør mig virkelig ondt at høre. Og selvom jeg ikke kender dig - så har du alligevel givet alle os læsere et skønt indblik i din dagligdag. Krydser fingre for hurtigt salg, således at I kan komme videre. Håber du bibeholder blokken. Mange kærlige tanker fra en trofast læser.

Louise Petersen sagde ...

Det gør mig ondt at høre! Det er kun forståeligt, at bloggen er stille! Varme tanker din vej i denne hårde tid.

Lise sagde ...

De bedste tanker til dig. Håber det går jer så let og smertefrit som overhovedet muligt.

Piskeriset sagde ...

Det er jeg ked af at høre :-(

Det bedste tanker og kram herfra!

Unknown sagde ...

Sender de varmeste tanker i en svær tid.

Kh.
Anne-Marie

Anonym sagde ...

Åh nej dog, kender dig ikke, men bliver helt ked af det på dine vegne. Elsker din blog og det lille blå hus.
Mange tanker fra en trofast læser

Anonym sagde ...

Det er jeg ked af at læse. Det er sådan en svær situation og mange ting, der skal falde på plads både praktiske og følelsesmæssige. Håber, i hver især igen finder en ny drømmebolig og en at dele den med.
KH
Inge V.

Sanne sagde ...

<3 husk at vi står bag dig <3

Anonym sagde ...

Det er jeg ked af at høre, følger ivrigt din bog og bruger mange af dine opskrifter.

House of Silver sagde ...

Det gør mig ondt for dig :-(
Dog skal du vide, at når en dør lukkes, åbnes en ny (som ofte viser sig at være MEGET, MEGET bedre), og det vil også ske for dig.
Det kan man ikke forestille sig, når man står midt i orkanens øje, og alt er trist, gør ondt og er svært, men tro mig, jeg har set det ske for flere af mine venner og veninder!!!.
Når de efter 1-2 år sidder og efterrationaliserer, viser det sig, at de ALDRIG har haft det bedre, at de lever et MEGET bedre og mere lykkeligt liv, end de kunne forestille sig at de ville komme til, og at de igen møder kærligheden, og oven i købet med én, som de passer meget bedre med.
Jeg siger ikke, at alle skal lade sig skille/gå fra hinanden, men vælger man at gå fra hinanden og/eller bliver forladt, da skal man vide, at der kommer et tidspunkt, hvor solen igen skinner, og man føler sig lykkelig igen.
Synes bare lige du skulle vide det, og håber ikke at du tager min kommentar ilde op. Det er alene tænkt som en kærlig opmuntring fra et medmenneske til et andet midt i en meget hård og trist periode af dit liv.
Mange kram og mange hilsner og tanker fra
Jeanette

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

Sådan noget er smertefuldt, meget endda. Det gør mig ondt for dig - din måde at fortælle om det hele, gør at vi andre er klar over, hvor meget det hele har betydet for dig. Du skal selvfølgelig tage dig al den tid, du har brug for. Trøst dig med dine dyr, dine veninder og familie og så ønsker jeg lys og fred til den kommende tid. Kh Marianne

Annette sagde ...

Held og lykke med hus salget og alt det andet.

Annika sagde ...

Åh nej, det er jeg ked af at høre :-( så bliver verden lige vendt på hovedet for en stund...
Sender masser af gode tanker og venter gerne på, at du kommer til overfladen igen.

MissMuffin sagde ...

Tak for de mange hilsner!
Det er en rigtigt træls situation, men heldigvis er vi heldigvis stadig gode venner og kan snakke om tingene, så det går så godt som sådan noget nu kan.
Smukke Olivia bliver sat til salg i starten af ugen og så må vi se hvordan det hele går med det..

Mette sagde ...

Det er jeg ked af at høre - varme tanker til jer begge.

Anonym sagde ...

Hej miss Muffin Det er første gang, jeg er inde på din blog og så er du midt i en stor omvæltning i dit liv,,,Jeg har selv prøvet at slutte to forhold, hvor vi havde børn, men vi blev venner i stedet for og sås med nye familier.. jeg håber det bedste for jer og så vender jeg tilbage og følger dig her i bloggen. Mange hilsner fra Joan på Bornholm