mandag den 2. november 2015

Flytte-tilstande..

Flyttekasserne en sen eftermiddagstime..

I dag fik jeg nøglerne til mit nye hjem og jeg kan så småt begynde at flytte.
Jeg skal dog lige have taget målene, så jeg kan bestille komfur og køleskab, for det skal jeg desværre selv have med. En ny seng bliver leveret og jeg skal tage en beslutning om en sofa. Det er åbenbart svært at finde en til rimelige penge, som jeg kan lide og som samtidig er nogenlunde praktisk.
Lige nu går dagene mest med arbejde og så nedpakning. Min nye lejlighed er ikke lillebitte og har endda et fint, opvarmet depotrum, men jeg kan ikke have andet end en lille del af mine ting med. Så jeg sortere med hård hånd. Faktisk har jeg næsten sorteret mere fra- ind til videre- end jeg har pakket ned.
Kig også oppe på "Sælges-fanen". Der kommer løbende til. Jeg har allerede solgt en del, men der kommer løbende mere til.
Her bliver nok lidt stille, for jeg skal lige på plads og have bestilt noget internet:)

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Rigtig god flytning til dig! Jeg håber at du bliver glad for dit nye hjem - og dit nye liv! Og jeg glæder mig til at høre nyt når du engang er kommet lidt på plads :-)
Du kender sikkert IKEAs Ektorp sofaer ...? Vi har haft en i mange år og købte for nylig en mere. De er billige, man kan vælge mellem meget betræk, betrækket kan vaskes, jeg synes de er ret pæne, og man sidder godt i dem. Hvis du vil se vores, kan du se dem her:
http://www.droemmegaven.dk/2015/07/sa-mangler-vi-bare-nogle-gster.html
Pas på dig!
Hilsner fra Nana

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

God fornøjelse med flytningen, søde. Glæder mig til at se dit nye hjem <3

Maria Hoffbeck sagde ...

Stort tillykke med nøglerne til din nye lejlighed og held og lykke med at komme på plads :-)
Glæder mig til at måske se lidt billeder fra dit nye hjem.

Charlotte Kjeldgaard sagde ...

Jeg håber flytningen kommer til at gå fint og nemt! :o) Jeg har lige fået sat skabene op i dag, og det er så blevet så fint!
Held og lykke med det hele.

Martin Jensen sagde ...

Jeg kender godt til det med at sortere fra i forbindelse med flytning. I foråret flyttede vi ud af vores gamle hus, hvor mange ting blev sorteret fra. Vi flyttede til en midlertidig bolig mens vi har været i gang med at bygge nyt hus. Nu skal vi snart til at flytte igen, og selvom vi sorterede mange ting fra, har vi alligevel fået mange ting med som vi slet ikke har fået pakket ud i løbet af de 7 måneder vi har boet til leje, så vi skal nok til at sortere fra igen når vi begynder at pakke vores ting ned.