søndag den 7. februar 2016

Mine favoritter på badeværelseshylden..

Et lille udsnit af nogle af produkterne jeg bruger hver dag og som jeg køber igen og igen.
De er hverken særligt luksus eller særligt dyre, men de virker for mig.
Det er lidt af en jungle at finde frem til noget, der virker, imellem alle mange muligheder der er.
Lige for tiden synes jeg, at jeg har fundet nogle gode sager, der bare virker for mig og ikke sprænger mit budget, for jeg gider heller ikke bruge en masse penge på hudpleje hver måned. Ingen af disse produkter kommer over 200 kr.
Min hud er rimelig pæn og ikke for hårdt ramt af at jeg nærmer mig de 30, men den har brug for fugt og det kan være lidt en udfordring med de skiftende vejrforhold vi har!
Jeg undgår gerne parabener, silikone og farvestoffer. Mange af produkterne er også parfumefri, men jeg kan nu godt lide at min creme dufter af lidt, så det er jeg ikke så fanatisk med. Alle produkterne fås på apoteket, Matas eller helsekosten.
Har du nogle produkter du bare vender tilbage til igen og igen?

  1. Vaseline "Intensive Care aloe soothe". Ikke særligt meget luksus, men den dufter rigtigt godt og gennemfugter min hud uden at fedte.
  2. Derma "Woman Body Oil". Igen ikke særligt meget luksus, men den består af rene produkter som jojoba- abrikoskerne og arganolie. Jeg bruger den om aftenen efter badet mens min hus stadig er fugtig.
  3. Trines Wardrobe "Facial Mist". Jeg bruger et pift inden jeg bruger serum og så ansigtscreme, da det skulle hjælpe med at binde fugten til huden.
  4. Avene "Hydrance Skin Tone Perfector". Jeg er ikke til Foundation, men denne farvede dagcreme udjævner skønhedsfejlene lidt og tilføjer fugt og solbeskyttelse.
  5. Trines Wardrobe "Face Serum". Fugtgivende underlag til dagcremen, som giver den blødeste hud. Jeg bruger den efter facemist og inden creme.
  6. Vichy "48h Intensensive antiperspirant roll-on". Min favorit, der sikre at jeg aldrig lugter af sved, min armhuler forbliver tørre og den giver ikke mærker på tøjet. Nu hvor jeg har brugt den i et års tid er dens effekt desværre aftagende, så jeg har kastet mig over Biotherms "Deo Pure". Det er kedelige penge at give for en deodorant, men den eneste af mange jeg har prøvet, der lever op til mine krav.
  7. Hybenkerneolie fra Helsekosten. Om aftenen efter facemist, faceserum og creme giver jeg mine kinder, hals og bryst en lillebitte smule hybenkerneolie. Den skulle fremme heling, fjerne ar, mindske rynker og være god til tør hud.
  8. Urtekram "Body Balm Shea Butter". Den indeholder primært sheasmør og arganolie, så det er en fedtet sag, som jeg bruger en gang imellem om aftenen inden jeg går i seng.
  9. Decubal "basic ansigtscreme". Den eneste ansigtscreme mit ansigt kan lide!
  10. "Rudolph Care "Lipbalm". Jeg er hverken fan af konsistens eller duft, men den virker bare og redder mine læber hver dag.


4 kommentarer:

A + K = ♥ sagde ...

Åh, jeg gad godt jeg havde mere dullegrej, men jeg får det aaaaldrig brugt. Jeg har tre ting. Rimmel mascara, transparant pudder fra H&M og x-tra shampoo, så kører vi. Men fint ser det ud :D
- Anne.
www.venterpaavin.blogspot.com

Karina Viki sagde ...

Ser lækkert ud :) Jeg har mega sart hud og tåler derfor på ingen måde parfume i mine cremer og der skal ikke meget kemi til før min hud brokker sig gevaldigt - så jeg har skåret det helt ned til meget simpelt.

Juhldal's body & face oil (100% abrikoskerneolie), Eos lipbalm (favoritten er pomegranate raspberry, urtekram crystal deo og urtekram nordic birk shampoo/conditioner. Og make-up fra Jane Iredale ;)

Jeg har brugt meget forskelligt igennem tiden, men dette er klart det der nogensinde har virket bedst for mig. Mandelolie er også uundværligt på hylden og vi bruger det alle i familien - knægten der altid har bøvlet med børneeksem, er blevet helt fri for eksem efter vi begyndte at smøre ham ind i mandelolie efter hvert bad og morgen og aften de steder han typisk har haft udbrud :)

Maria sagde ...

Jeg har også mega sart hud, og så bliver det meget ved de sikre favoritter, hos mig er det A-Dermas renseolie og dagcreme, Rosehip Oil fra Trilogy og Body Shops Vitamin E natcreme. Derudover vil jeg varmt anbefale Matas Aloe Vera deo creme. Den koster seriøst ingenting, og er den eneste deo jeg kan bruge som ikke giver mig eksem under armene men sikrer at jeg er lugtfri.

MissMuffin sagde ...

Anne, hold da op! Det er en imponerende lillebitte samling du gør dig i. Det ville min hud aldrig acceptere..

Karina, heldigvis tåler jeg godt lidt parfume, men i fx ansigtscreme og makeup synes jeg det er overflødigt og kan derfor lige så godt undgå det. Jeg synes dog, at det er mest lækkert med parfume i bodylotions.

Maria, jeg har prøvet Matas' deo'er, men de gør det ikke for mig. Ind til videre har den bedste været Vichys, men den jeg bruger nu fra Biotherm er okay. Body Shops natcreme lyder spændende, så den kunne jeg overveje at investere i. A-derma har jeg også nogle gange haft på hylden og det er også en dejligt mærke.